0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pioneer oto teyplerinin ürün kodları farklı olabilir. Model kodları 50 ile bitenler asia bölgesi (uzakdoğu) bölgesi içinüretilmiştir. Kodlar ayrıca düşük modellerde tuş takımlarının renklerine göre farklılık gösteriyorlar. Yüksek modellerinde çift renk tuş aydınlatması olduğundan fazla model yokmuş gibi durabilir.Bildiğim kadarıyla spot piyasada olan ve gayriresmi yollardan uzakdoğudan gelen ürünlerin sonu 50 ile bitiyor. Pioneer türkiye ithalatçısı DIGICOM firmasıdır. Dıgıcom garanti belgeli ürünleri tercih ederseniz en azından sorun olması halinde muhattap bulma şansınız olur.
Ferdi bizim araçalardaki orta konsoldaki büyük çekmeceyi çıkarınca doubledin sığmazmı.Alacağın pioneer pek ucuz sayılmaz. Ayrıca ekran da alman gerekecek. İndash cihazlar daha mantıklı gibi fakat onların da ekranı çıkaran mekanizmaları bana her an arıza yapacakmış gibi geliyor.İstersen bu linkteki cihazları bi incele.http://www.aktepesound.com/catinfo.asp?kactane=20&offset=0&cid=14&src=&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=
Nasılsa ekran alacaksın, o zaman birde arkaya rear wiev kamera koydunmu süper olur. Bu kamera işi bende de bu aralar kaşıntı yapmaya başladı ya hayırlısı bakalım.
Bu kaşıntıların merhemi olsada sürsek bosu bosuna masrafa gireceğiz
Kovacağım seni buralardan Bir atasözüne ithafen.....
Benim de navigasyon cihazı ve park sensörü kaşıntım tuttu. Yapıcak birşey yok kaşındıkça kaşıyacağız. Ferdi seninkisi kaşıntıdan öte sen yakında alırsın bu cihazı.
Bu cihazın arkadan usb girişi var mıdır acaba?