Akbank mtv ücretini internet şubesinden ödeyenlere Bosch car servisinde ücretsiz check up hediye ediyor.
Daha önceden buraya giden oldu mu?
Çekap dedikleri alt takım, egzoz,amortisör kontrolü vs. mi?(Toyota nın ücretsiz çekabı böyle idi)
Motor kompresyon,klima,frenler vs. test ediliyor mu?
tüh bea! işbank'la ödedim.
Daha önce bosch car servisi kullandım aslında bi nevi yetkili servis gibiler bilgisayarlı sitemleri var birkez araç kayıt olduğu zaman sürekli bilgi güncelleyim müşterilerini takip ediyorlar hizmetleri gayet iyi, sistem olarak gayet iyi tavsiye ederim ancak yinede tabiki bütünişler bireyseldir size denk gelen usta kötü olabilir.... Örneğin DÜZCE BOSCH CAR SERVİCE'i hiç bi şekilde tavsiye etmiyorum ustası yüzünden...
Babamın aracını kullanırken bir kaç kez gitmiştim vakti zamanında, oldukça profesyonel çalışıyorlardı. Forumda bulunla ilgili daha önce bir başlık açılmıştı, arama fonksiyonunu kullanabilirsiniz.
ben akbanktan yatırdım ama çek-up ilgimi çekmiyor
Karşılama ,samimiyet,özen 10 numara.Araç 55 dakikada çekap.lpg nin ayarsızlığından arıza tespit arıza gösterdi.Usta devirle alakalı dedi.Lpg cine git ayarlasın, dedi.Arka egzoz 2 senede dökülmüş.Özden marka idi sanırım.Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Silecekleri değiştirdim.Valeo marka çifti 15 lira.
V kayışında yıpranma var dedi.14 liraya onu da aldım.
Test sürüşü yaptı usta.Motoru falan epey sıkıştırdım ama canavar gibi dedi.Alt takım vs. okeylendi.
Teşekkürler Denizli Bosch Car SERVİCE.
arkadaşlar ben bu bosch servisin bayiliğini almayı düşünüyorum ben ustalıktan anlamam ama tanıdığım iyi bi ustayla bu işe girecez ben sadece arsa bina falan sizce bu iş nasıldır ve arsa hariç bana kaça mal olur.. burdaki yazılara göre herkes memnun gibi burdan ama yine sormak istiyorum buralarda hizmet nasıl memnunmusunuz.
hepsini inceledim ama son güne doğru bazıları ekstre kampanya yaptı,ben bonusla ödedim o da bana ağır olan motorlu taşıt vergisini 2 taksit yaparım dedi

işime geldi açıkcası.
arkadaşlar ben bu bosch servisin bayiliğini almayı düşünüyorum ben ustalıktan anlamam ama tanıdığım iyi bi ustayla bu işe girecez ben sadece arsa bina falan sizce bu iş nasıldır ve arsa hariç bana kaça mal olur.. burdaki yazılara göre herkes memnun gibi burdan ama yine sormak istiyorum buralarda hizmet nasıl memnunmusunuz.
akıllıca bir iş olabilir. size ne kadara mal olur orasını bilemem ama şimdiye kadar hiç boş olan bir bosch car service görmedim.

müşterileri bol.
denizlide arabanın tüm kayışlarını yağlarını değiştirmek için fiyat aldım.
Bosch car servise-çeşmeliler -190 dı yanılmıyorsam.(180-190 arası)
Honda sadıkoğulları - fiyat yaklaşık onlarınki aynı.
İşçilik yaklaşık aynı tutuyor gibi.
Parça konusunda farklılıklar var.Bosch kayışları kore malı kullanacağı için fiyat daha düşük çıktı.
hepsini inceledim ama son güne doğru bazıları ekstre kampanya yaptı,ben bonusla ödedim o da bana ağır olan motorlu taşıt vergisini 2 taksit yaparım dedi
işime geldi açıkcası.
Axess 3 taksit yapıyordu.
Tavsiye olunacak arka egzoz susturucu tavsiyesi olan var mı?Serviste 9 ay önce 290 tl +işçilik idi.
Ali kardeşim öncelikle noktala işaretlerine uyarak yazarsan,herkes ne yazdığını daha iyi anlayacaktır.Bosch'un resmi web sayfasına girersen sana en yakın yetkili satıcının telefon ve adresini bulabilirsin.Tüm detaylar konusunda sana yardımcı olurlar.Yaz aylarında bende bir araştırma yapmıştım.Sonax'ın bayiliğimi yoksa Bosch'un bayiliğinimi alsam diye...Ara sana yardımcı olurlar...