Gönderen Konu: Toyota corolla almak istiyorum, bu konuda fikir paylaşımı başlığı.  (Okunma sayısı 2326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba,

Toyota corolla almak istiyorum ve bütçem maximum 15.000 TL kredi çekeceğim, az yakıt yakması benim için en önemlisi ve birde aracın dolu olmasını istiyorum. Model yılı 2000 ve üstü. işe gidip gelmek için böyle bir model düşündüm. fikirlerinizi öğrenmek istiyorum ilk aracım olacak inşallah.
--

Edit** 13bin yazan fiyatı 15bin olarak değiştirdim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
2000 model ve üstü  13000 tl ye efsane kasanın bi üstü olan 99 2001 model corolla alabilirsiniz ama çok temzi o fiyata biraz zor
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
2000 model yuvarlak farlı alanlardan 13.000---14.000tl arası bulabilirsiniz....2001 benim araçlardan bitişik farlı  vvt-ı ve dolu olanlar ise 14.500--17.000tl arasında degişiyor temizliğine göre ...yakıtta tasarruf arıyorsanız vvt-ı olanları tercih edin tavsiye ederim....43lt gaz ile 500km (ankara şehir içi) yol gidiyorum kış şartlarında...
Corolla,2001 vvt-i 1.6 Special 110 Bg-- Ankara

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Salih Karali, 13bin 'i 15 bin yapabilrim kendimi zorlamam gerekecek fakat iyi bir araç almak istiyorum.

Alperen GÜL, bitişik farlı olan modelleri beğeniyorum ve vvt-i motor hakkında forumda araştırma yaptım ve bu modellerden almaya karar verdim.

15.000 TL ve bitişik farlı vvt-i motor olarak devam edelim  :) kredi 'yi kuveyt-türk bankası 'ndan almayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
akbanktan al daha düşük faizli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi

Alperen GÜL, bitişik farlı olan modelleri beğeniyorum ve vvt-i motor hakkında forumda araştırma yaptım ve bu modellerden almaya karar  verdim
[/quote] çok dogru bi karar verdiniz  ozaman
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
2002 veya sonrası daha iyi olmazmı, güncel kasadan bir önceki, pek eleştiri almamış bir model

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
çok isabetli bir karar inşaallah temiz ve kesenize uygun bir araç bulursunuz...
Corolla,2001 vvt-i 1.6 Special 110 Bg-- Ankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2001 corolla
  • Kan Grubu: 0+
2001-2002 model piyasanın çekik göz dediği 1.6 motor almanı tavsiye ederim motoruna iyi baktır monifolttan ses gelmesin yağ yakmasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
kimisi çekik göz diyor ama daha yaygın olarak şaşı derler ona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
halil ibrahim bey aracımla ilgili görüşmek istediğinizi (tanışma başlığında) gözardı etmiş değilim resimleri de forumda mevcut.

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/iste-benim-corollam/

fakat en fazla 15000 tl verebileceğiniz söylemişsiniz... 16.750 tl ye aldığım için şimdi sizin vereceğiniz fiyat bana zarar ettirmiş olacak... yine de bakın değerlendirin istedim... bakmak isterseniz (hangi şehirde olduğunuzu belirtmemişsiniz) aracım haftasonları ankarada oluyor.... kolay gelsin...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Hande hanım verdiğiniz url  '' Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır. '' şeklinde uyarı veriyor.
Aracınız 16.750tl değerinde imiş, maşallah fakat benim bütçem sizin aracınızın fiyatını kaldırmaz. ilginiz alakanız için teşekkür ederim fakat ben daha uygun araçlara bakıyorum max.15.000tl olarak düşünüyorum, yani ne size ümit vermiş olayım nede hayal perestlik yapayım.
---

2001-2002 model piyasanın çekik göz dediği 1.6 motor almanı tavsiye ederim motoruna iyi baktır monifolttan ses gelmesin yağ yakmasın
Haydar bey uyarınız için teşekkür ederim, 2001-2002 modelleri ile ilgili araştırma başlattım bakalım neler öğreneceğim.