Gönderen Konu: Sonunda LPG Taktırdım ama Benzindeyken Tekleme Yapıyor:(  (Okunma sayısı 1268 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
98 Model 1.6 XEİ Corolla ma en sonunda atiker tek noktadan enjeksiyonlu lpg sistemi taktırdım.Kesinlikle performans düşüşü var ama az yakarsa onu pek takmicam.Şimdilik 20 kuruş yakıyor ve 1000 km den sonra ayar yaptırcam biraz daha düşer dediler.Ama sorunum şu ki araç lpg de iken bir sıkıntı yok.Geçen gün birazda benzinde sürmek istedim ama 2. vitesde yada üst viteslerde ayağımı gazdan çekince yoğun bir tekleme var arabamda.Sebebi ne olabilir arkadaşlar.Yardımcı olursanız sevinirim....
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Sonunda LPG Taktırdım ama Benzindeyken Tekleme Yapıyor:(
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2010, 15:53:31 »
Sorun tahminen hava yakıt karışımından , LPG ustanıza bi gösterin ve sorundan bahsedinki bu ayarı tekrar yapsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2010, 10:34:59 »
olbilir hocam.ayar yaptırmaya götürcem 500 km sonra.umarım çözer bu sorunu canım çok sıkıldı bu işe
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 20, 2010, 12:55:50 »
Sorun tahminen hava yakıt karışımından , LPG ustanıza bi gösterin ve sorundan bahsedinki bu ayarı tekrar yapsın
Bence kesinlikle neden bu  ancak sorunu azaltıyorlar ama tam geçmiyor, genelde gazda kullandığımız için pek sorun edilmiyor.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''