Ne günmüş ama yaa. Bu gece kalandar gecesi bilmem bilirmisiniz? Ben, annem, dayılarımdan 2. dünyaya gelen, çok samimi öğretmen arkadaşım ve forum üyesi olup bu gün doğan herkesin yeni yılı hayırlara vesile olsun. Birlikte nice uzun senelere arkadaşlar. Allah bu güzel birlikteliliğimizi bozmasın. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Her yıl topluca kutlayalım 13 Ocağı.

Ve 13 rakamının benim hayatımda çok fazla yeri vardır.
* 13 Ocak 1976 Doğum günüm. 13 Ocak annemin ve dayımında doğum günü.
* 13 Aralık 1995 Eşimle ilişkimişzin temellerinin atıldığı, ona uzun bir birlikteliliğin sözünü verip teklifte bulunduğum ve onunda kabul ettiği,tabiri caizse çıkmaya başladığımız gün.
* Onunla tanışmama vesile olan K.T.Ü F.E.F Resim Bölümünü kazanmak ve 13. sırada bölüme yerleşmak.
* 13 Ağustos 2001 Resmi nikamızın kıyıldığı gün.
* 13 Ekim 2008 Siyah İncimi Aldığım gün.
* 13 Ağustos 2009 müdür yardımcılığı görevine atanmam için valilik olurumun yazıldığı gün.
Ve daha bir çok tesadüfi şeyler.. Aklıma gelmedi valla. Geldikçede eklerim
Ve son olarak ;
Bu gün benim doğum günüm,
Hem sarhoşum hem yastayım,
Bir bar taburesi üstünde,
Kardeşimin öldüğü yaştayım.
Paramparçaaaa :-(
22 Ocak Cuma günü Zigana kaybettiğimiz aralarında kardeşiminde bulunduğu dağcılarımız ve kayakcılarımız için mevlüt okunacaktır. Yatsı namazından sonra Trabzon Merkez İskenderpaşa Camiinde. 23 Ocak gecesi Ziganadaki Kayak tesislerinde geçirilip, 24 Ocak günü saat 10:30 da onlar adına dikilen anıtın açılışı yapılacak ve bir kez daha anılacaklardır. Yakında uzakta olan tüm dostlarım davetlimdir. Katılmak isteyenleri beklerim.