0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota dibe vurmuş durumda. Bu fiyat politikası ile normal.
Hyundai, Era'dan dolayı çok sattı.Fiyat performans olarak gerçekten çok iyi durumda bir araç.
Hyundai, yeni dev Paylaşım için teşekkürler Mehmet
fiat ucuz olduğu için çok sattı. satılan araçların toplam değerlerini satış sayısına bölselerdi 1.wolksvagen 2.toyota olurmuş ..tabi böle bir istatistik belirtmezler:D
Toyota'nın motor seçeneği de bence çok az... Tabii bu bizim ülkemize özel bir durum, bir çok ülkede motor seçenekleri fazla... Artık atmosferik benzinli motorların ömrü tükeniyor gibi... Toyota hibrid teknolojisi ile çok önde ama 1.6 turbodizel ve turbo benzinli motor seçenekleri ülkemizde olsaydı daha fazla satardı diye düşünüyorum...Mesela şu 1.33 lt lik motoru turbolu olsa, 130-140 hp olsa çok daha fazla satardı...
fiat ucuz olduğu için çok sattı. satılan atçların toplam değerlerini satış sayısına bölselerdi 1.wolksvagen 2.toyota olurmuş ..tabi böle bir istatistik belirtmezler:D
Hyundai hesaplı satılır tabi.Çok satılan, iyi araç anlamına gelmez.Toyota fiyat düşürse emin olun kaliteyi de düşürmek zorunda kalır.Toyota 2. elde çok iyidir.Bunları hepimiz biliyoruz.Sadece hatırlatmak istedim.
Bence önemli olan kaç bayisi olduğu değil, çünkü satışa çıkarılan pazar aynı pazarBence çok satılan araç iyi araçtır. İyi araçtan kasıt, fiyat ve kalitenin en iyi birleşimidir. Şu anda Toyota kalite olarak Hyundai'dan daha iyi, ancak bu her an değişebilir. Ben, iyi araç için özellikle taksicilerin yeni araçları için yaptıkları seçimlere dikkat ederim. Türkiye'de yeni taksilerin çoğu Hyundai, bu da Hyundai'ın kalitesini arttırdığının çok açık bir delilidir. Çünkü Taksici her zaman sorunsuz araç alma eğilimindedir. Her gün sorun çıkartan araç ucuzda olsa, işe engel olacağı için tercih edilmezTürkiye'de bence yeteri kadar motor seçeneği var. Mesela burada Yaris'in tek bir motor seçeneği var (1.5 benzinli, başka alternatif yok). Türkiye üç farklı seçenek var. Ayrıca üretici-satıcı açısından, benzinin çok pahalı olduğu bir ülkeye büyük motorlu araç sunmak da çok akıllıca değil.