0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tunç kardeşim geçmiş olsun öncelikle, sana şu konudaki yorumlarımı okumanı öneririm zaten konuyu açan arkadaşta bana püskürmüş http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/haksiz-trafik-cezasinda-hukuk-zaferi/msg218004/#msg218004
Bu sabah saat 08:40 sularında durduruldum.34 plakalı olduğum için hemen durduruluyorum.Ehliyetim Crafter'ın takografında kaldığı için ehliyet veremedim.Kimliğim doğrultusunda ehliyetimin olup omadığı konusunda ellerinde bulunan gereksiz cihaz ile araştırma yaptılar ama sonuç YOK görünüyordu.Babam emniyet personeli olduğunu ehliyeti getirebileceğini söyledi ama sabah sabah kıllık ya.Memura "tel no ver neredeysen hastanede işim bittikten sonra getireyim" dedim.Adamda bir telaş telaş..Al git işini gör.Tel no vermem ama yarın sabah buradayım.Gelmezsen ceza keserim dedi ve beni bıraktı.Diğer polis'te App plakayı sök dedi.Perçinlenmiş plakayı nasıl sökeyim.Sanayiye gitmem gerek dedim ama inat ya...O zaman sen elinle perçini sök ben orjinal plakayı takarım dedim.İşine gelmediği içinde serbest bıraktı.Tamam git dedi....
önemli bir meslek grubunu eleştirmemek adına yorum yapamıyorum..... eğer tüm bunların mantıklı bir açıklaması varsa eyvallah.....
Bunun tek bir mantıklı açıklaması var Hande Hn., trafik polislerine banka ve sigorta pazarlamacıları gibi hedef veriyorlar, onlar da ne yapacaklarını şaşırıyorlar.