Gönderen Konu: Herkes dünyada bir dikili taşım olsun ister, onlar bunu başardılar...  (Okunma sayısı 1448 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
    25 Ocak günü saat 10:45 de üzerlerine gelen çığın altında 700 m. kadar sürüklenip tek tek can verdiler. Allah onların ömürlerini o kadar biçmişti. Ne mutlu ki birbirini tanıyan, seven bir grup insan, bir arkadaş kümesinin ömür saatleri, belki de 1dk, 5 dk gibi farklarla son nefes vermeleriyle gelivermişti. Onlara sonsuz rahmet, başta annem, babam ve diğer hayatını kaybedenlerin yakınlarına da sonsuz sabırlar diliyorum.  Ve onların bu olayı dünyada dikili bir taşları olmasına neden oldu. Tüm ülke ağladı, üzüldü onlar için. Şehit vermişçesine üzüldü ülkem insanı. Ansızın çekip gitmesi çok koydu bize. Kapıdan çıkarken "kızım öpeyim bi tane" diyen anneme, "geç kaldım akşama öpersin annem" diyen bacımın soğuk, ölü bedenini öptü anam akşam olunca. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir şok yaşamamıştım. Kendimi hiç bu kadar çaresiz ve boşlukta hissetmemiştim. Hiç bu kadar çok keşke dememiştim. Onu belki de son bi kez göreceğim ümidiyle hiç bu kadar hızlı araç bile kullanmamıştım. Ve o hızlar bana yetersiz gelmişti. Daha 5 ay öncesinde belki de kendim ve ailemin bireylerine kaybedebileceğim bir kazanın etkisinden kurtulamamışken birde bu acıyı yaşamak çok koydu bana. Allah sabır veriyor, dayanma gücü veriyor ama özlemine yüreğine su serpilmesi... Dayanılmaz. Ama ölüm bu. Var oluş gibi, yok oluşta dünyanın bariz gerçeklerinden. Alışmak lazım diyor insan. Geçenlerde 17 Aralıkta dayımı kaybettik. Yıllardır hasta ve kanserden çekiyordu. Onun adına sevindiler. Kurtuldu dediler. Ha bu gün ha yarın bekleniyordu. Ama bu şekilde ansızın bir gidiş beklenmeyince, hiç akılda yokken olan bir olay sonucu geçip gidince insan ve hele de bu kardeşse çok acı oluyor. Hele de evlatsa. Anam ağlarken oğluma bakıyorum. Onun yerine koyuyorum kendimi ve dayanılmaz deyip kaçıyorum bir köşeye. Şimdi tam bir yıl olacak 25 ocak günü. Anam hala ağlıyor, kardeşinin cenazesinde yine kızına çağırıyordu.

Gümüşhane Valiliğine sonsuz teşekkür ediyorum. Onlar için bu dünyada dikili olan, belki de sonsuzluğa hitap edecek olan bir anıt yaptırdılar. Onlar her yıl anılacak bu sayede belki de. Bizler hiç unutmayacağız ama ülkem insanına da bu sayede unutturmayacaklar artık. Teşekkürler...

İşte anıtla ilgili haberlerin linkleri :

http://www.kentselhaber.com/V6/News/165344/Zigana-daki-cigda-vefat-eden-dagcilarin-anisina-anit-dikildi

http://bizdenhaber.net/index.php?option=com_content&task=view&id=5510&Itemid=119&mosmsg=Yorum+kaydedildi.+Yorumunuz+y%F6netici+onay1ndan+sonra+yay1nlanacakt1r.  

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
  Sonsuza gidenin arkasından dayanılmaz acıları çekmek, biz insanları her an bekliyen bir kader.Ancak bu kaderin başka bir bilinmez yönü var ki, insanı ne zaman üzeceği, ne zaman sevindireceği belli olmuyor. Sizin duygularınızı hiç kimsenin kelimelerle ifade etmesi mümkün değil.Acılar ve sevinçler insanın kendisinde çoğalır ve yine kendisinde azalır. Bu nedenle acılarınızı  paylaşırken yeni yılda size metanet, sabır ve tanrıdan güç diliyorum. Bundan sonra en güzel günler sizin olsun.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
ismail bey sanırım hayatta tanıdığım en güçlü insanlardan biri sizsiniz.....

ben siz bu konuyu açtığınız da dahi gözyaşlarımı tutamıyorum ve tek kelime yazamıyorum......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Tekrar başın sağolsun İsmail.Üst üste bir çok üzücü olaylar yaşadın.En sonuncusuda çok ağır oldu ama Allah bunun çin gereken sabrıda veriyor.Gümüşhane valiliğinide kutlamak gerek bu güzel jesti için.Özlem ve diğer 9 arkadaşının isimleri bu sayede unutlmaz oldu.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
İsmail uşağım, tekrardan başınız sağolsun ve yeni yılın sana ve ailene sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle.

Yapılan anıt iyi bir fikirmiş. Acınızı hafifletmez ama paylaşmanızı sağlayacaktır.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Aynen bende yazılanları okuyunca,birazda düşününce klavyenin tuşlarına dokunacak halim kalmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
Allah mekanlarını cennet etsin kalanlara sabır versin...
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
başın sagolsun abicim çok ama çok üzüldüm en azından bi anıtları var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Acılar, sıkıntılar paylaşıldıkça hafifler. Allah mekanlarını cennet etsin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi

Amin arkadaşlar amin. Sağolun. Allah hepinizden razı olsun, geçmişlerinize rahmet etsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
amin cemil cümlenin