Gönderen Konu: siz olsaydınız hangisini...  (Okunma sayısı 1522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
siz olsaydınız hangisini...
« : Aralık 21, 2009, 14:42:15 »
Herkese iyi günler,
Yaklasık bir aydır bir araba arıyorum ancak her kafadan bir ses çıktıgı için daha karar veremedim ben size kriterlerimi yazsam bana en uygun ileriye dönük en sağlam arabayı önerir misiniz.

2004 sonrası
maks. 75000 de
otomatik veya triptronik
mumkunse dizel  yada lpg de sorun cıkarmayan
maksmm 22000 tl
iyi bir performans
190 boy 120 kg lik birinin sıgması

ben bir kaç tane corsa ve fiesta dizel trip. buldum daha sonra bazı tanıdıklarım sakın dediler vazgeçtim 307 buldum şanzıman dagılır dediler vazgeçtim sizce bu kriteleri saglayan ne alabilirim
96 corolla 1.6 xei & 2009 corolla 1.6 A/T

Toyota Club Türkiye

siz olsaydınız hangisini...
« : Aralık 21, 2009, 14:42:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: siz olsaydınız hangisini...
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2009, 15:04:08 »
corolla hb alırsınız..Piyasada sınıfında en sorunsuz araç bana göre.Benim boyumda 1,86 kilo 95 sürüşte rahatsızlık hiç hisstemedim.Hemde buzamana kadar hiç masraf çıkarmadı.Bence 22,000 tlye corolla veya civic düşünün..Dİzel uzun km yapmış olması yerine benzinli+lpg daha saglıklı ve uzun ömürlü olabilir..Hb tarzı araba aramıyorsanız sedan corolla  bakabilirsiniz
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2009, 15:05:56 »
baktım ancak düşük km olanları 25000 den fazla onun için bulamadım yoksa toyota olsa düşünmeden alırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2009, 15:09:11 »
nasıl oluyor ben anlamadım piyasayı.Ben mardinde görev yapııyorum 2004 corolla sol hb  aracım 60 bin kmde servis bakımlı darbesi boyası değişeni hiçbirşeyi yok yanibrc sıralı lpg var 18, veriyolar..Ev almak için 2-3 kişiye sordum öyle dediler...bende şimdilik vazgeçtim..Piyasa bukadarmı farklı olur.Alırken ölü fiyatına satarkende abartıyolar.Akbaba gibi hazır bekliyo bazıları..Ama 25,bin tl ye2005-2006 rahat alırsınız..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2009, 15:16:54 »
sahibindende olsun arabamda olsun ne yazıkki yok en azından ankarada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2009, 15:25:56 »
oralara temiz araba çok az düşüyor zaten.DÜşende çok abartılı oluyor.Oralarda pert olmuş arabayı bile darbesiz diye satmak isteyen 3kağıtcı sayısı oldukca fazla.Ama yakından bulmak en güzeli.Ankarada bulabilirsiniz aramanız lazım..Şuna inanıyorum araç alırken acele etmemek lazım eninde sonuda uygun bulursunuz.Servis bakımlı olması daha iyi.Toyotalarda servis bakımlı ise o km sine kadar takılmış en küçük vidayı bile bütün servislerden görebiliyorsunuz..22 bin liraya pejo falan alıp yazık etmeyin.Temiz corolla veya civic devamlı favorim olurdu o fiyat aralıgında
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 21, 2009, 15:41:28 »
ali bey oncelıkle merhaba demek ıstıyorum ve sızın ıcın sahıbınden sıtesınde bıraz arastırma yaptım ankara ılı ıcınde ve gercekten cok iyi araclar buldum eleme yaptım öncelıkle en begendıgım krıter olarak sıralamak gerekırse en kalıte en saglam en sorunsuz 2.elinde dusus yasanmayacak en ıyı model olarak honda jazzda karar kıldım tabıkı kısısel olarak

http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_subaydan_otomatik_full_jazz-29WQQaXQQ18901834WQQpXQQdisplayitem

aracın tavanı yuksek ve bı okadar atak bı arac ekonomık olması cabası ayrıca kılometresıde ıyı durumda fakat daha ıyı bı performans ıstersenız 4 ceker olan subaruyu onerebılırım

http://www.sahibinden.com/2004_model_66_500km_de-57WQQaXQQ18885311WQQpXQQdisplayitem

egerkı bıraz lux ıstıyorsanız ve aıle arabsı olarak kullanacaksanız hundainin en cok tuttugum arabası

http://www.sahibinden.com/indirdik_otomatik_acil-47WQQaXQQ19259199WQQpXQQdisplayitem

biraz fazla yakar gıbı gelıyor bana ama konfor motor ıscılık harıkadır yol sesı alır ıcıne bıraz:(

4.fıkrım olaraksa borayı onerebılırım ama japondan yana tercıhım oldugu ıcın 4.sıraya aldım tamamen kısısel arac ıyı saglam nıhayetınde alman fakat serısı durduruldu cıkmıyor kısısel olarak herzamn serısı devam eden aracları alma taraftarıyım

http://www.sahibinden.com/bizbize_den_lpg_li_otomatik_vites_bora_pasific_-11WQQaXQQ18650245WQQpXQQdisplayitem

son olarak marka olarak pek guvenmedıgım karasor olarak ne durumda oldugunu bılmedıgım fakat bı kac kere surdugum ıcın pısman olmadıgım gayet rahat serı donanımlı yaklasık sızın fızıkı ozellıklerın bı abımın kullandıgı arac olarak getz i tavsıye edebılırım doch motor ve surucu koltuguna rahat rahat sıgabılıcegınız bı arac

http://www.sahibinden.com/15_700_de_otomatik_bos_degil_dolu!!-96WQQaXQQ19278102WQQpXQQdisplayitem

saygılarımla umarım yardımcı olabılmısımdır iyi gunler:)

en son aracı kopyala yapıstır yaparak acabılırsınız:)
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2009, 17:09:27 »
çok tesekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2009, 17:23:14 »
Bence ararsanız iyi bişeyler bulabilirsiniz kaldıkı internette ki ilanlar da 1000-2000 tl yüksek fiyat çekiliyor
Bu bence iyi bir seçenek bi bakın derim
http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_2002_model_toyota_corolla_hatchback-57WQQaXQQ19521735WQQpXQQdisplayitem
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 21, 2009, 17:29:25 »
hafta sonu bacanağa araç bakmak için rami pazarına gittik, hakikaten fiyatlar uçmuş gidiyor, elimizde 2003 model pegeout 307 darbesiz temiz kullanılmış 93.000 km de tüm galericiler 15.000 tl tl nin üzerinde vermediler ve onlardaki araç fiyatları görsen resmen küfür ede ede çıkarsın... bence sahibinden bakacaksın araştıracaksın devamında da son kontrole gidip aracı getireceksin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 21, 2009, 17:32:43 »
Ali bey 2004 sonrası ve dediğiniz km aşağısında temiz bir c sınıfı sedanı o fiyatlara bulmak bizaz zor olabilir ama modeli biraz düşürürseni  civic ve corolla bulabilirsiniz tahminimce. Araç ararken en kötü şey etrafın her lafına kulak asmak. Alınmış alınmıştır eğer sizin içinize sindiyse araç alın geçin yoksa milletin ağzı torba değil büzesiniz. Ben aracı aldığımda biraz vadeli aldığım için galerinin birine gidip onlardaki hazır sözleşmelerden kullanalım  ve gitmişken sorayım dedim bu arabayı kaça alırsınız filan diye... Ben 17250 ye pazarlığı bitirmiştim dediği fiyat 15500 en fazla. İki dükkan ileride ise benim arabanın 1 model üstü 50000 km fazla yapmış ve değişeni olan arabaya 19000 diyor. Öyle alım satımcıların sözüne bakacak olursanız araba filan alamazsınız...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Aralık 21, 2009, 17:49:07 »
aslında hatchbak arıyorum baktıgım araçlar fiesta,focus,corsa,astra hb tarzı araçlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 24, 2009, 01:33:27 »
http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_2006_alfa_romeo-82WQQaXQQ18362911WQQpXQQdisplayitem

aslan gıbı bı hatchbak:)

http://www.sahibinden.com/62000_de_hatasiz_darkline-29WQQaXQQ19783389WQQpXQQdisplayitem

bu cok cok tatmınkar olabılır kısmetse exper olacagım aracları cok arastırırım bu konuda bana guvenebılırsınız sole bısı dıyım alınacak bı kac marka var dedıgınız krıterlere uygun japon ve alman grubu gerısı tam bır fıyasko sanayıden cıkamazsınız:)
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Aralık 24, 2009, 22:09:58 »
arkadaşlar easytronic cdti corsa, 307 tript. hakkında yorumlarınızı alabılır mıyım ayrıca

yeni kasa corollanın surucu kabinine zor sığan biri olarak yaris ve poloda rahat edebilirmim 190a 120 kg yum malum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 24, 2009, 22:33:35 »
Yeni kasa Corolla'ya sığamıyorsanız durum vahim demektir... Araba almak şöyle dursun, yürüyüş yapmak ve biraz zayıflamak sizin için daha sağlıklı olacaktır... :)

Şaka bir yana 22000 TL'nin biraz daha üstüne çıkıp, Verso-C-Max gibi araçlara da bakabilirsiniz... Sahibinden.com'da 22000-25000 TL aralığında bir sürü var bunlardan...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Aralık 24, 2009, 22:43:46 »
yok inanmazsanız fiestaya çok rahat sıgdım yani bacagım direksiyona degmesin yeter onu soruyordum mesela puntoda hic rahat edemedim ama chev. aveo da cok rahat hisseettm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 24, 2009, 22:52:00 »
HB Corolla'ya sığabiliyorsan Utku'nun 2002 sol HB Corolla'sı satılık... Satılık bölümünde var ilanı, incele istersen...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Aralık 24, 2009, 22:56:13 »
bana otomatik lazım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Aralık 24, 2009, 22:57:04 »
bilen varsa yaris ve polonun sürücü bölümünün büyüklüğüyle ilgili bir bilgi ve easytronıc dizel corsa ve 307. trip. durumları hakkında bilgi verilebilir mi