Gönderen Konu: Edremit/Altınoluk'ta yaşan forum katılımcısı aranıyor?  (Okunma sayısı 760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Selam arkadaşlar,

Edremit/Altınoluk'tan bir telefon alışverişim olacak fakat Internet üzerinden yapılan alışverişler %100 güvenli olmadığı için bir tanıdık aracılığı ile gerçekleştirmek istiyorum. Edremit/Altınoluk'da olup bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Edremit/Altınoluk'ta yaşan forum katılımcısı aranıyor?
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2009, 15:52:56 »
  Gerekli ve yeterli cevap alana kadar konunu sabitliyorum Ali. Umarım faydalı olur.
 Bu arada Çanakkale vs. gibi yakın yerlerden olanlarda olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2009, 16:00:55 »
  Gerekli ve yeterli cevap alana kadar konunu sabitliyorum Ali. Umarım faydalı olur.
 Bu arada Çanakkale vs. gibi yakın yerlerden olanlarda olabilir.

Abi eyvallah sağolasın da konuyu sabitlemeseydin keşke, o kadar acil ve önemli bişi değil.

Bir cep telefonu alma niyetimiz var fakat sanal aleme güvenilmediği için tanıdık varsa almayı düşünüyoruz yoksa zaten kasmaya gerek yok. Onun için Edremit ya da Altınoluk olursa kimseye aziyet vermeyiz aksi takdirde satan arkadaşın oralara gitmesi gibi bir durum gerekir ki o bizim istediğimiz durum değil. Rize'den bulduğumuz satıcı İsmail hocanın yanına gitmedi ki Edremit'deki vatandaş Çanakkaleye ya da Balıkesir'e gitsin :D

Bu arada bir arkadaşımızın (kendisi forumumuz üyesidir) arkadaşı varmış ama ben forumdan olursa daha iyi olur diye düşünmüştüm olmazsa arkadaşın arkadaşına rica ederiz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2009, 22:05:53 »
Arkadaşlar gereken kontak noktasını buldum, ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.