0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim 2001 vvti corollanın manifoldunda takırdama geliyor, elimle tutunca ses kesiliyor,bunu düzeltmenin bi yolu varmı, yada manifoldlar hakkında bilgi sahibi arkadaşlar varmı?[/quote]Maalesef 2003 öncesi Corollalarda emme manifoldunda takırdama ve titreşim sesi standart...Manifold 500 ytl.cıvarında...O nedenle biraz kulak tıkamak daha iyi gibi
Arkadaşlar benim 2001 vvti corollanın manifoldunda takırdama geliyor, elimle tutunca ses kesiliyor,bunu düzeltmenin bi yolu varmı, yada manifoldlar hakkında bilgi sahibi arkadaşlar varmı?[/quote]Bende de 2001 vvti var. 30000 km de manifolt içindeki bölmeler parçalandı. bu sese servis üst kapaktan geliyor dedi, açtırmadım özel serviste 70000 bakımı yaparken kalfa 'manifoldun içi dağılmış ' dedi. sevisten parça fiyatı aldılar. 430 ytl fiyat verdiler. toplam 460 ytl ye özel serviste değiştirdik. değiştirmeseydik subablara zarar verme ihtimalı olduğu usta tarafından söylenmişti.
Bende de 2001 vvti var. 30000 km de manifolt içindeki bölmeler parçalandı. bu sese servis üst kapaktan geliyor dedi, açtırmadım özel serviste 70000 bakımı yaparken kalfa 'manifoldun içi dağılmış ' dedi. sevisten parça fiyatı aldılar. 430 ytl fiyat verdiler. toplam 460 ytl ye özel serviste değiştirdik. değiştirmeseydik subablara zarar verme ihtimalı olduğu usta tarafından söylenmişti.[/quote]söylediklerine göre önemli bi konu bi baktırmak lazım baya pahalıymış
söylediklerine göre önemli bi konu bi baktırmak lazım baya pahalıymış[/quote]Manifoltu parçacılardan araştırmakta fayda var. Servis fiyatları çok yüksek.