Gönderen Konu: izmir'de nere pandizot yapıyor?  (Okunma sayısı 9914 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
izmir'de nere pandizot yapıyor?
« : Aralık 18, 2009, 23:43:22 »
merhabalar
arka pandizota yeni hoparlör taktırdım fakat pandizot biraz eskidiği için tam oturmadı. yenisini yaptırmak ya da varsa hazır almak istiyorum. izmir'de bildiğiniz bir yer var mı?
sağolun...
bundan sonra toyota...

Toyota Club Türkiye

izmir'de nere pandizot yapıyor?
« : Aralık 18, 2009, 23:43:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: izmir'de nere pandizot yapıyor?
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2009, 00:37:30 »
eskiden mos music vardı..güzelyalı taraflarında ama kapandı diye biliyorum..şu anda izmirde önereceğim en güzel yer team aksoy..çiğliye giderken yol üstünde şemikler tarafında diye hatırlıyorum..adamlar bayağı iyi ama fiyat konusunda çok mutlu etmiyorlar :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2009, 01:55:37 »
3 sanayide ego music center var orasıda baya ii eski alsancak taki melacustiği işletiyolardı onlarda baya ii bu iş üzerine tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2009, 10:17:41 »
bakın 3. sanayi çok iyi olur... haftaiçi uğrar fiyat alırım artık... bu arada hazır izmir'den konu açılmışken, bildiğiniz iyi bir özel servis var mı?
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Aralık 19, 2009, 10:36:46 »
alsancak stadının ilerisinde yani yeşil dere yoluna giderken toyo var.biz gidiyoruz bayağı memnunuz
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Aralık 19, 2009, 12:15:05 »
bakın 3. sanayi çok iyi olur... haftaiçi uğrar fiyat alırım artık... bu arada hazır izmir'den konu açılmışken, bildiğiniz iyi bir özel servis var mı?
işte o hiç yok...10-11 sene boyunca akdemire gittim hiç memnun değildim ama sanayiye gitmeyi de istemiyordum..11 yılın sonunda bu siteyle tanıştıktan sonra ankarada bir servis buldum..yok arkadaş bir daha servis bana uzak allaha yakın olsun :) gerçi 2009 corolla aldık onun seve seve(!) servise götürcez onda da tokullara gitcem hep..akdemiri önermiyorum onun dışında hepsi ok
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2009, 12:48:34 »
bende akdemir iyi , tokullar dandik diye biliyordum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2009, 12:57:19 »
bende akdemir iyi , tokullar dandik diye biliyordum....
ilgi alaka olarak, müşteriyi yolunacak kaz görmediği için, her gittiğinde sağlam parçayı bile değiştirmediği için vs vs tokullar çok daha iyi..sonuçta bütün servisler aynı şeyi yapıyor...parça değişimi..hiç tamir edildiğini görmedim, bozuk mu hoop değiştir..o işi bile yapamayan servisler mevcut evet ama akdemirden kazık yiyen kişi sayısı, görevlilerin ilgisizliği had safhada..araç almaya gittim, bildiğin imza atmaya gittim kemal abi, kesinlikle ilgilenmediler baştan savmaydı..test sürüşünü ben talep ettim onlar teklif etmediler, fiyat konusunda burunlarından kıl aldırmadılar falan 11 yıl oraya gitmişim ben, bütün bakımlar her şey, lastikleri bile ordan alıyordum :) bastım tokullara gittim, 3.000ytl daha az verdim üstelik sıfır faizle kredi çektim..iş satış yapana kadar da değil ilgi alaka sürekli devam etti...diyeceği odur ki; akdemir out, tokullar in

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2009, 20:55:18 »
işte o hiç yok...10-11 sene boyunca akdemire gittim hiç memnun değildim ama sanayiye gitmeyi de istemiyordum..11 yılın sonunda bu siteyle tanıştıktan sonra ankarada bir servis buldum..yok arkadaş bir daha servis bana uzak allaha yakın olsun :) gerçi 2009 corolla aldık onun seve seve(!) servise götürcez onda da tokullara gitcem hep..akdemiri önermiyorum onun dışında hepsi ok

aslında ben de sık sık ankara'ya gidiyorum. oradaki servisin adını verirseniz memnun olurum. bu arada ben sadece tokullar'a gittim, ilgi alaka hat safhadaydı. akdemir'lerin de iyi olduğunu duymuştum.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #9 : Aralık 20, 2009, 20:58:49 »
alsancak stadının ilerisinde yani yeşil dere yoluna giderken toyo var.biz gidiyoruz bayağı memnunuz

oraları pek bilmiyorum. şöyle alsancak'tan nasıl gidilir anlatırsanız sevinirim.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Aralık 21, 2009, 00:54:27 »
aslında ben de sık sık ankara'ya gidiyorum. oradaki servisin adını verirseniz memnun olurum. bu arada ben sadece tokullar'a gittim, ilgi alaka hat safhadaydı. akdemir'lerin de iyi olduğunu duymuştum.
ankaradaki servisin adı yeni dörtnal, şaşmaz sanayide

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #11 : Aralık 22, 2009, 02:10:17 »
ankaradaki servisin adı yeni dörtnal, şaşmaz sanayide

ok ankara'ya dönünce arabayı nereye götüreceğim de belli oldu. :) teşekkürler...
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #12 : Aralık 24, 2009, 22:21:26 »
alsancak kavşağından ilerleyin stad yoluna girin. stadın önünden dümdüz devam edin sağda tabelası var.hatta japon tuning var oraya 200 mt uzaklıkta sorarsanız gösterirler.
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #13 : Ocak 02, 2010, 09:51:23 »
alsancak kavşağından ilerleyin stad yoluna girin. stadın önünden dümdüz devam edin sağda tabelası var.hatta japon tuning var oraya 200 mt uzaklıkta sorarsanız gösterirler.

sağolun... ilk fırsatta bir uğramayı düşünüyorum. zaten sınavlar falan da bitti. zaman bol artık :)
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ocak 03, 2010, 20:41:50 »
pandizot ne ya, şapkalıkmı...?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #15 : Ocak 05, 2010, 19:58:56 »
pandizot ne ya, şapkalıkmı...?

ben de istediğim şeyin adını öğrenmek için internette 10-15 dakika aramıştım. :) pandizot arabanın arka camı ve bagaj arasında kalan, şu hoparlör falan monte edilen alet.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 06, 2010, 04:36:43 »
tamam işte , şapkalık; hemde en orijinal adı
arabalar ilk icat edildiğinde her kes şapka giyiniyormuş,
arabaya binince şapkalarını oraya koyuyorlarmış, vestiyer gibi....
sonradan (belkide küresel ısınmadan dolayı) (veya, hatta saç ekimi , kök hücre tedavisi gibi ileri tekniklerle kelliğin önüne geçilmeye başlandığı için) insanlar şapka kullanma huylarından uzaklaşınca , orası boş kalmasın falan diye kabin falan koymaya başlamışlar, ama bu pandizot çok ilginç bir kelime, acaba hangi dilden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 35 GA 0663
« Yanıtla #17 : Ocak 08, 2010, 00:11:35 »
kardeşim mos müzik var f.altay da beim arkadaşım ceyhunun yeri meydandan mimkent yoluna girince ilk sağdan gir sağdaki 8 dükkan .on numara yapar .
bu araç için emek harcanmıştır. baba parasıyla yapılmamıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 08, 2010, 00:26:38 »
K.yaka devlet  hastanesinin  karşısında  Team Aksoy  var  güzel  yaparlar  işinin  Elh'leri  ama  fiyatıda  güzel olucaktır Kadir...
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #19 : Ocak 11, 2010, 21:35:21 »
pandizot işini de hallettim. herkese çok teşekkürler :) bu arada pandizot hangi dilden geliyor diye baktım biraz ama bulamadım. bilen varsa bana da söylesin.
bundan sonra toyota...