Gönderen Konu: Toplamda 30 saatlik çalışmanın sonucu BİTTİ :)  (Okunma sayısı 7819 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Toplamda 30 saatlik çalışmanın sonucu BİTTİ :)
« Yanıtla #20 : Eylül 19, 2006, 15:16:31 »
Hayırlı olsun arkadaşım. Emeklerine, ellerine sağlık. valla kıskandım. çat diye çatlarsa beni bul. neyse Maşallah diyelim nazar etmiyelim. arkadaşım getirsek bizimkinide yaparmısın. yada önce şunu sorayım ne kadara mal ettin. bizede yardımcı olurmusun. o kapıları nasıl söktün ve kapı yalıtımı ne demek ne gereği var. araç zaten içeri ses geçirmiyoki. benim corolla dizel olmasına rağmen 140 üstünde ancak motor sesi duyuyorum. sessiz ve ferah. bu yalıtımlar ne işe yarıyo. hadi plaka gerekli bir şey. zangırdıyo çünkü. beni aydınlatırsan sevinirim. kolay gelsin tekrar hayırlı olsun ama kapağı kesmeyecektin teyibi gizlemişde olurdun . bir resim öğretmeni ve estetik görüşlü biri olarak çok afedersin ama dandik durmuş be abi teyip.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 19, 2006, 15:16:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 19, 2006, 17:40:28 »
Valla nazar etme nolur çalış seninde olur diyelim

Valla getirseniz sizinkileri yapamam işim değil hobim bu benim zevk için yapıyorum
Kapıları sökmek kolay bir kaç civata ve tırnak var
O izalasyonlar özellikle 500w RMS sub ve üzeri kullanıyorsanız gerekli çünkü araçta titreşim meydana geliyor bunu azaltmak için birde kapılardaki companentlerden maximum verim almak için yapıldı

Sonuncusu eğer o teyp dediğiniz şey bir Alpine CD mp3 çalardır  Dandik durmuş diyorsanın sadece size saygı duyarım...
2005 Corolla Terra