0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar osellıklede kocaelındekı arkadaslar engel eye alcam normal fıyatında butun redı kartlarına taksıt yapabılen bıldıgınıs bır yer varmı ...
20 yaşında bir adamın türkçesi nasıl bu kadar bozuk olabiliyor yaa??...
Belki de 20 yaşında olduğu içindir
Arkadaşlar öncelikle herkesden özür dilerim yazımın bu kadar sorun olacağını daha önce düşünmemiştim.Eleştirilerinizde haklı olabilirsiniz msnden kalan bir problem bu düzeltmeye çalışıyorum daha dikkatli davrancağım yazışma çirkinleşmesin diye karşılık vermiyorum Türkay arkadaşım diğer bilgin içinde teşekkür ederim
kardeşim sanayi de erbay oto aksesuar vaar bekir abi onun elinde yok ama getiriyorr
körfezdeki yeri söyleyen arkadaşlar olmuştu ama her sorun yaşadığında cıkıp körfeze gitmetense merkezde bildiğim ayağımın altındaki yere gitmek daha mantıklı olsa gerek diye benım düşüncem yinede herkez kendi bilir. pahalı deyip atmamak lazım ilgi ve alaka ardındanda malzemenin arkasında durması on numara bi yer ayrıca fiyat konusundada yardım yapılıyor.
arkadaşım körfezde benim tanıdığım bi abi var onun dükkanda yok yok istersen numarasını verebilirim burdan tabi yasak değilse