0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eve ttarihe geçtiniz karşı tarafta tarihe geçti
karşı taraf bayan olunca irdelemeye gerek duymamışlar....
evet ama kadın hala diretti hızlıydı hızlıydı normal gelse dururdu diye.Ama kadının eli ayağı titriyordu ben üzüldüm kadının halini görünce.Bende tabi teyze ben anayolda yol veririm arkamdakilerde bekler dedim .tek hatam hızlı olmamdı söyledim onuda daha ne yapıyım
"teyze" dediyseniz sinirden titremiştir o...
Benzer bir kazayı ben yapmıştım, şehir içinde tali yoldan önüme çıkan arabanın sağ arka köşesinden vurdum. Clio vardı o zaman (arkadaşımın arabası idi) benim vurma hızımla Doblo'yu orta refüje çıkartmıştım. Onun lastik kısmına denk geldiği için görünürde bişi yoktu ama Clio malesef dağılmıştı. O zaman tutanağı polis tutuyordu, geldiler rapor yazıp gittiler. Kaza yapılan yerde trafik lambaları vardı ama çalışmıyordu. Ben süratli olmama rağmen ana yolda olduğum için %100 karşı tarafa yazmışlar bana da trafik cezası yazıp göndermişlerdi. Eğer raporu polis yazdıysa muhtemelen sizede 6 - 8 ay sonra bir trafik cezası gelir.
aracım nihayet yapılıyor.fakat kötü bir şey öğrendim 10 yaş ve üstü araçlara yan sanayi malzeme geliyormuş yani tamponum ve farlarım yan sanayi gelecek.farlar önemli değil angel takarım yine de tampon canımı sıktı.Çok saçma birşey bence orj parçası bulunuyorsa niye yan sanayi?98 model mercedes S350 L falan var diyelim kamyon vurdu o suçlu diyelim.ee kapuları bile vakumlu süper bir makine yan sanayimi dizilecek?