0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet özkök üsküdarı nasıl geçiyor
Ahmet abi yeni Hyundai'ler (accent admire ile başlayan serisi ve sonrasındakiler) eskilerine nazaran çok daha iyi. Yeni bir test olsa çok daha iyi dereceler alacağına inanıyorum
Iste, begenilmeyen Accent bile Civic'i ariza masraf beklentisinde geri birakiyorsa bazi onyargilarin degisme zamani gelmis de geciyor bile. Tesekkurler adas.
ya lütfen bahsi konu olan araç markası hyundai......iyi dediğiniz era ların satıcı dahi biz sadece motor da iyiyiz (performans,ekonomi vs.) kalite yada sağlamlık fren mesafesi gibi konularda hiç bir iddiası yok adamların....2 arkdaşımda era var ve sadece şunu söylüyorlar ;biz durmamız gereken mesafeye yaklaşırken daha önce frene basmaya başlıyoruz..arkdaşlar araçlar durmuyor . . . (kasa hafif , motor kuvvetli , fren zayıf)bu genel bir kanı kullananlar la konuşun asıl yorumu o zaman alırısınız
Ali kardeş hiçbir araç markasını küçümsememek lazım. Tamam, şu anda Toyota kullanıyoruz, çünkü bizim isteklerimizi şartlar dahilinde karşılayan en iyi araç. Ama birgün daha iyisi olursa eminim hiç birimiz farklı bir marka seçmekte tereddüt etmez. Son üç sene içersinde ikisi kendi kişisel kullanımım için olmak üzere (diğerleri firmamız için) toplamda 5 tane Toyota aldık, hepsini de halen kullanmaya devam ediyoruz. Eğer senin gibi düşünseydim şimdi burada olmazdım; daha önce Benz, BMW veya Jaguar tarzı araçlar kullanırken şu anda Toyota kullanıyorum. Yani demek istediğim her marka iyi araçlar üretebilir ve Hyundai şu anda piyasanın en hızlı büyüyen, en hızlı iyileştirmeleri olan firma.
'övgüye değer bir otomobili yok..'Allah Allah, Ali kardesim...Hyundai Genesis ve Hyundai Genesis Coupe diye google'dan arattir bir bak. Ondan sonra Hyundai Vera Cruz diye bir ara. Ondan sonra konusalim.