0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay abi sayfanın aşağısında bir yerde yazmışım kendi çapımda bişiler heves etmişim elimden geldiğincede düzgün yazmaya çalışıyorum bir arkadaşta kendini ilk okul öğretmeni sanıyor paso beni fırçalıo anlamadım gitti
Valla 17-18 binde devirdaim pompası değiştirten arabadan herşeyi beklerim ben
gökmen abi bu araba işi birazda şans işi ya bir zamanlar bi pejo boxer ımız vardı 0 arabanın amötüsörü patlak çıkmıştı sonracıma 96 da tipo almıştı sürekli ön salıncaklar bozuluodu lakur lukur gidiodu ayrıca ön takımın sesi bitmiodu. ama senin şansın biraz daha kötü gitmiş sat aurisi abi al bitan hb hem hb ler daha yakışıklı bence
Aks körüğün 17 binde mi yırtılmış.İlgin vallahi..e bu araba Ninja kaplumbağaları olsa buna bile şaşırmam artık. Mert bu arada Auris zaten Hb.Sen hangi Hb önerdin ki?
özcan abı teesüf yanı.Hangi hb olacak.Mertin ve benım avatardaki corolla hb.60 binde sadece yag degişti 10 binde bir..Kaputu acıp bakmam bile nadiren motoru temizleme spreyi ile silerken bakarım..Sen b unu ver 2007 corollahb al d4d...Şaka makada sıfır almıssan gercekten bayagı zarar edersin.Ama bekledikcede arabanın fiyatı eskisi gibi yükselmiyor gökmen düştükce düşüyor.Benim arabaya 6 ayda bir 1 -2 milyar eksik fiyat çekiyolar.Şıu ara biri illa 17 veriyim diyo ısrarla.))
Benim arabaya 6 ayda bir 1 -2 milyar eksik fiyat çekiyolar.Şıu ara biri illa 17 veriyim diyo ısrarla.))
Bu arada lpg konusuna da resmen tecavüz ettim kendimi tebrik ediyorum