0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla ben hatırlıyodum bişiler eskiden silecek motoru kroser vana fln gibi malzemelerle hallediliyodu eğer ben yaparsam sana sölerim nası oldunu
benim aklımdada el ile vanalı var.orj susturucun duracak .son susturucunun dibinden sola bir boru çektirecen araya bildiğin optik vana sonunada performans eksoz vanayı ac hava gitsin bağırır kapat tamam orj.Bu vana yerine elektirikli motor bağlarsın tamam ama motorun ısıya dayanıklı olması lazım
Paylaştığım video izledim heralde
izlemezmiyim benim dediğim var sanırım
Bende böyle bir sistem düşünüyorum yoksa araba hiç apartı yüzü göremez (babam-abim sağolsun )
yok ben bir ara son susturucuyu söktüm babamla erciyes üniv yolunda az turlamadık babamda benim kafadan olduğu için sesini çıkarmıyor tek sakındığım şey polisler polisler polisler.Bu yukarıda yazdığım vana sistemide optikli babamın fikriydi
Oooo iyimiş Babam zamanında modifiyeciydi şimdi kafam çekmiyor diyo Normalde benim arabayı kulladıkları yok ama genede müsade yok
bu silencerli egzozlar nası peki performansta bi artış sağlıyomu bide ne markalar önerirsin
performansa tabiki artışı olacak.orj son susturucuya motorun içindeki patlayan atık gaz daha seri bir biçimde çıkacak motordan.bu motorun daha sağlıklı çalışmasını sağladığı gibi ömrünüde uzatır.yanlız unutulmaması gereken kural silencer takılı iken 4000 d/d'den yukarı geçilmemesi.çünkü sesi kesmek için takılan aparat çıkış çağını daralttığı için yüksek devirlerde aracınızı sıkabilir.buda motora zarar verir.aparat çıkartılarak spor sürüş yapabilirsiniz.ayrıca sakin kullanımda yakıttanda tasarruf edeceksiniz.iyibir filtre kiti ve egzoz ile hem yakıttan tasarruf etmiş olup hemde aracınızın daha sağlıklı çalışmasını sağlayabilirsiniz
Bilgi için sağol Silencerli egzozların ortalama fiyatı nedir(sadece yuvarlak mı var)