0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar fodrcular bos konusuyorlar 180 bınde corollam var arabamı aldıgımda 110 bınde ıdı. arabam benzın lpg karısık haftann 4 gunu benzınde kullanıyorum, motoru 5.5 bın devırden asagı kullanmıyorum benzındeyken ne motorunda yag kacagı ne beyaz duman atma ne yag yakma hıcbırı yok. sen al focusu 5 6 7 bın devırde kullan 1 haftaya kalmaz ya patlar o dokuntu motor, yada sanayıye kucagında goturursun yol tutus acısındanda ıkısınede bındım corolla nezlımde daha ıyı yol tutuyor focusta frene bastıgım vırajda corolla ıle gaza basıyorum ne ıs _?
99 Sedan Focusum vardı, tamam dış görünüş, yol tutuş güzel araba ama sanayiden çıkmıyordu. Focusların kronik sorunları; motor yağ eksiltiyor, direksiyon kutusu ve direksiyon pompası yağ kaçırıyor, sahte hararet sorunu mevcut vs. vs. yedek parçacıyı ve ustaları zengin edersiniz. Yaklaşık 6 aydır 95 XEİ sahibiyim, sanayinin yolunu unuttum, sadece keyfe keder müzik tesisatı vb. durumlar için sanayi yolunu tutar oldum. Focusla geçirdiğim sorunlu 4 yılın sonunda doğru bir karar verdiğime inanıyorum.
focusun yanına 2014 modele kadar birçok marka daha eklenebilir.
motoru 5.5 bın devırden asagı kullanmıyorum sen al focusu 5 6 7 bın devırde kullan
Böyle bir araba kullanma şekli mi var yahu.Bu nedir neyin nesidir,neyin kafasını yaşıyor bu arkadaş ? (töbe töbe)