0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir aracın radar mahkumu olması? sanırım öyle hızlı böyle hızlı falan demek istedin..radara yakalanmak dert değil ki..yolda şahinin de muratın da otobüsün bile 90la 100le gittiği yerlerde hız sınırı 50 zaten..radar mahkumu olmak senin aracına has bir özellik değil..bir de büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır
Türkay bey arkadaşı sauvnmak değil amacım ancak bu şeilde yaklaşmanız doğru mu? her yeni üye bunları bilmeyebilir? İnanın burada o kadar çok arkadaş varki yeni insanlar tanımak isteyen hatta oturup en azından bir çay içip muhabbet isteyen, ancak ben dahil olmak üzere başkaları da bu tür yorumları okudukça siteden soğuyor. Siteye sahip çıkmanız kuralları hatırlatmanız güzel ve yerinde ancak bu tür cümleleri ben yalnış buluyorum, epey oldu bu yorumu okuyalı ancak cevap yazmamıştım ancak yazmadan da edemedim. tesekkur ederim.
evet aynı şey benimde başıma gelmişti bende bu olay yüzünden 3 ay siteye girmedim soğuduğum için ama yönetimdeki abilerimiz de haklılar...
şahsen yönetimden değilim ama benim tek aktif olduğum forum bu ve beni aktif yapan da bu sitenin kuralları ve o kurallara uyulması..