0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi forumun doktoru olarak sormaya çekiniyorum ama şu bıraktıktan sonra ki asabiyet için ilaç kullanmak istemiyorum bırakan arkadaşlar ne yaptılar bir öğrenebilir miyim?yine de ekleyeyim hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın....
sayın doktorum ben de antidepresan düşünüyorum son çare teşekkürler.... şimdi bir ilaç daha var geri dönüş olacak mı bakalım onu da takip ediyorum bir yandan.....
özelden yazdım mete bey denemediğim kullanamadığım bir ilaç ismini açıkça yazmak istemedim....
25 yıl içtikten sonra ....
benim daha 20 yılım var o zaman....
değerli arkadaşlar bende geçen ramazan başlangıcında bıraktım.yani tazeyim daha.3 ay oldu.ama inanın insan bir çok şeyi fark ediyor.koku alma duyun hızla artıyor. nefesin açılıyor.her türlü performansın artıyor.cebin para görüyor.yıllık tatil paran çıkıyor.çocuklarının harçlığı arttıyor.aile saadetin katlanıyor vs.sigara içen arkadaşlar hadi bir kaç ay deneyin işinize gelmesse gene bşlayın.
günde 3-4 paket içiyordum ; 2 yıl önce bıçak gibi kesip attım, hiçte zorlanmadım valla, ama bıraktıktan sonra insan kilo alıyor işte o kısmı kötü
25 yıl içtikten sonra 3 Ağustos 1995 yılında bıraktım. Önemli olan iradenizle kesin karar vermeniz ve beyninizi bırakma düşüncesine odaklamanızdır.Azaltarak bırakmak veya ben bırakamam düşüncesi varsa kesinlikle bırakamazsınız. Sigaradan ayrılmanın acısı hiç bir zaman ölüm ve ayrılık acısından fazla değildir.Psikolojik olarak bunu da düşünmek yararlı olacaktır.