0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Böyle yararlı bir paylaşım için teşekkürler.
Bırakalı 10 ay oldu... İlk bir ay felaket bir boşluğa düşmüştüm... O ilk bir ay çok zor geçiyor...
Ben bırakalı yılbaşı gecesi 2 yıl olacak.Tam 25 yıl günde 2 paket, nöbetlerimde 3 paket içerdim.Bıraktıktan sonraki ay 15 kilo aldım, 10unu verdim ama 5kg benimle kaldı. İnşallah onlarıda vereceğim. Bunun dışında, yürüyüşe çıkınca koşasım geliyor, her türlü performans 4-5kat artıyor.sabahın köründe kendiliğimden dinç uyanıyorum.ayak tırnaklarımda kalınlaşma vardı, sanırım ayaklarım iyi beslennemiyormuş. ilginçtir 2 yıla yaklaşırken sigara içmediğim zamanlardaki gibi inceldi.Arkadaşlar herkese tavsiye ederim.Sigara içtiğim zamanlar sigara içen hastalarıma sigarayı bırak demezdim, çünkü bana bırakılacak gibi gelmezdi.Şimdi sigarayı herkesin bırakabileceğine inanıyorum ve hasta yada değil herkese bırakabileceklerini söylüyorum.SİGARAYI BIRAKMAK, BIRAKABİLECEĞİNE İNANMAKLA BAŞLIYOR.Azaltmakla sigara bırakılamıyor.Önce kafadan silmek gerekiyor.
Abim günde 2 paket sigara içerdi.Teyzemin ricası ile sigarayı bırakmaya kara verdi.Elindeki yeni yaktığı sigarayı söndürdü.Ve 4 yıldır sigara içmiyor.Bu kesinlikle kararlılıkla ilgili bir şey.Günde iki paket içen biri bir anda bırakıyorsa herkes bırakabilir.Sigara içilen ortamlara girmedi,kuryemişçiden dışarı çıkmadı ama nihayetinde bıraktı sigarayı. işte buna bir alkışı hak ettiniz Mete bey.. Yazdığınız cümleyi izninizle kopyalıyorum SİGARAYI BIRAKMAK, BIRAKABİLECEĞİNE İNANMAKLA BAŞLIYOR