0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyiydik be cüneyt, ama müsterih ol seni asla unutmayacağız, kalbimizde yaşayacaksın
Bizde burdayız abicim.... Güle güle git gel bekliyor olacağız İşlerinde sana başarılar dileriz dikkat et yaban ellerde
Cüneyt hocam, seni tanıdığımız için biz de kendimizi çok şanslı sayıyoruz, özletme kendini fazla.İşlerinde başarılar diliyorum, hayırlı yolculuklar şimdiden.
Şimdiden kolay gelsin
Sağlıcakla kalın Cüneyt bey, işlerinizde hayırlı başarılar
Güle güle gidin, güle güle gelin
Allah kolaylık versin abi
Allah işlerinde kolaylık versin, yapacağın seyahatler için şimdiden hayırlı yolculuklar.
Kolay gelsin Cüneyt Bey. Seyahatlere de gittikce insan bir sekilde alisiyor. Birkac sene süresince yilda 150 kere ucaga biniyordum. Allaha sükür bu aralar yerimde oturuyorum.
kolay gelsin efenim...
güleeee güleeee sanaaaaaaaayoluuuun açııııık olsuuuuun......
cüneyt bey ömrümüz oldıukça görüşeceğiz inşallah. Allah kolaylık versin işinizde.
Arayı fazla soğutma
bu forumu çok seviyorum ya..saçma bir sıcaklık var, örneğe bakar mısınız, adam yeni üye olmuş (samimiyetle adam dedim saygısızlık olarak gören olursa silip cüneyt abi yazayım) bir süre giremeyeceğim diye konu açıyor..ne güzel ya, ne samimi ya.. benden sana cüneyt abi
Abi ölmedi yav naptın (Allah gecinden versin)
Valla cok hoşuma gidiyor bu sıcaklık. Güle güle gidin, güle güle gelin Tolga bey
Teşekkürler Cevdet bey