0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz Abi büyük resimlerle daha güzel gözüküyor özellikle gündüz görünümü çok başarılı
Gerçekten çok güzel olmuş arkadaşım emeklerine sağlık hiç bir araçta görmediğim kadar şık olmuş, ön tarafta şahane bir bütünlük var, mavi rengin insana huzur verdiğine inanırım gerçekten insanın gözünü tırmalayan bir hata göremedim ben, internette gördüğüm bir çok çalışma hep bir kusur vardı ancak böylesini ilk defa gördüm, bilgine ve yeteneğine sağlık arkadaşım
Böyle birşey yapmayı bende düşünüyorum ama Yarislerdeki dijital gösterge hep yeşil olarak sırıtacak. Uygulama çok iyi olmuş elinize sağlık. Klima kontrol düğmelerinede bi el atarsanız tam olacak.
gece görüntüsüde çok güzel ama benim telefon bunu pek yanısıtamadı resimlere
çok başarılı bravo
sıra onlara geliyor yavaştan, aslında ilk düşüncem hep beyaz renkti, onun için havalandırma panelinin arkasına bir kaç led koymuştum ama mavinin dinlendiriciliği ve estettiğine kapıldım, onlarıda en yakın zamanda hallediceğim, onlarda burada olacak, dijital gösterge dediğin sanırım km devir bilgilerinin görüntülendiği ekran, o ekranın aydınlatmasınında değiştirilmesi mümkün ve biraz uğraşı ile yapılabilir, birde kontrast ayarını yaptınız mı harika durur
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Yalnız neden resimlerde yazı var anlayamadım.
Emeğinize sağlık, güzel olmuş. Gerçi Ceyhun benzer bir soru sormuş ama ben daha açık sormak istiyorum; mavi ışık kuvvetli bir renk tonudur, gece gözlerinizi rahatsız etme durumu oluyor mu? Yoksa o parlaklık fotoğraf makinesinden mi kaynaklanıyor (belki normalde çok parlak değildir)?
Birisi mavi renk mi dedi Hayallerimin ve şu an arabamın iç mekanındaki her tuşun rengi... Çok süper olmuş arkadaşım. Helalinden sana
süper olmuş başkan güle güle kullan
çok teşekkür ediyorum, sizden aldığım ilhamla kapı kollarınada koymayı düşünüyorum,
yol bilgisayarı ışığı gece sürüşünde bir rahatsızlık vermiyor, zaten istediğinizde MODE tuşuna 2 saniye süre ile basarak söndürülebiliyor, yol bilgisayarı üzerindeki tuşların ledlerini ayarlarken kullandığım direnç ve açı sayesinde parlama yapmıyor ve göz alması olası değil, ayrıca oldukça dinlendirici bir renk gibi geldi bana ve sürüşte güzel görünüm yanında göstergelerde kullanılan mavi renk görüş anlamında kolaylıklar sağlıyor, diğer bir yönden zaten ayar için kullanılan düğme ile kadranlarında parlaklığını düşürmek mümkün, son alternatif olarak koyduğum buton sayesinde göstergelerde ki ışıkları söndürmem de olası, mavi söndüğü zaman göstergeler beyaz oluyor, bu özelliği ne olur ne olmaz diye koymuştum, pek kullanmasamda enteresan oldu