0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahu o alet az yaksa ne olur çok yaksa ne olur.. [/quote] Çok doğru !!
K9K kodlu 1.5 DCi motor piyasadaki en dandik, en sorunlu en rezil dizel motorlardan biridir. Turbo'dan tut, enjektörlerine, kasnaklarına kadar arıza çıkartır, piyasaya yurtdışından en çok sandık içinde komple getirilen motordur. Biraz büyük Renault yedek parçacılarına gidin neredeyse hepsinin stoğunda vardır en az bir tane. Ancak bir Toyota motorunu bulamazsınız çünkü kimse sormaz, istemez gerek duymaz.[/quote]Murat abi o motorlar ne kadar tahminince bize bi tane lazım bu aralar
tarkan bey,megan 2 beni batırdı demişsiniz. hangi kilometrede ne gibi arızalar verdi, para olarak nekadar masraf açtı?paylaşırsanız seviniriz?[/quote]1.6 benzinliydiGaranti süresi içinde sol ön aks ve elektronik beyin değişti. (garanti kapsamında)Direksiyondan ve rottan gelen sesleri kabul ettiremedim, normal dendi.34000 de direksiyon kolon kilidi bozuldu. Serviste 750+işçilik+kdv. Bozulunca da bir yere gitmiyor alet, kitliyor kendisini. Aküsü bitti (90 YTL), rot kolunu ben garanti bittikten sonra sanayide değiştirtim ses biraz azaldı (180 YTL). Marş motoru bozuldu (400+işçilik), silecek suyu motoru (80 YTL). Eksantrik seti bozuldu en son 600 YTL. Sonra da 39000 kmde sattım.Elektronik işi iyi değil . Parçaların soketleri var kodlarla beynin onları tanıması için. Parça bozulunca alet kitleniyor. Yeni parça takılıyor, sonra beyin hafızası sıfırlandığından tekrar yazılım yükleniyor. Yükleme sırasında hata verirse veya kitlenirse sil baştan. Normal bakımları zamanında yaptırdım. Ama bence güvenilir bir araba değil.diğer arızalardan dolayı takmadığım ama genelde gözlemlediğim diğer sorunlar1. Kapılardan gelen çıtırtılar (servis hallediyor)2. Döşeme kumaşı kalitesiz, tiftikleniyor3.Kapı kolçakları soyuluyor4. HB de halı plastiğin altından çıkıyor, garip bir görüntüSadece memnuniyetsiz olduğum yanları yazdım, beğendiğim yönleri de vardı tabi ki
1.6 benzinliydiGaranti süresi içinde sol ön aks ve elektronik beyin değişti. (garanti kapsamında)Direksiyondan ve rottan gelen sesleri kabul ettiremedim, normal dendi.34000 de direksiyon kolon kilidi bozuldu. Serviste 750+işçilik+kdv. Bozulunca da bir yere gitmiyor alet, kitliyor kendisini. Aküsü bitti (90 YTL), rot kolunu ben garanti bittikten sonra sanayide değiştirtim ses biraz azaldı (180 YTL). Marş motoru bozuldu (400+işçilik), silecek suyu motoru (80 YTL). Eksantrik seti bozuldu en son 600 YTL. Sonra da 39000 kmde sattım.Elektronik işi iyi değil . Parçaların soketleri var kodlarla beynin onları tanıması için. Parça bozulunca alet kitleniyor. Yeni parça takılıyor, sonra beyin hafızası sıfırlandığından tekrar yazılım yükleniyor. Yükleme sırasında hata verirse veya kitlenirse sil baştan. Normal bakımları zamanında yaptırdım. Ama bence güvenilir bir araba değil.diğer arızalardan dolayı takmadığım ama genelde gözlemlediğim diğer sorunlar1. Kapılardan gelen çıtırtılar (servis hallediyor)2. Döşeme kumaşı kalitesiz, tiftikleniyor3.Kapı kolçakları soyuluyor4. HB de halı plastiğin altından çıkıyor, garip bir görüntüSadece memnuniyetsiz olduğum yanları yazdım, beğendiğim yönleri de vardı tabi ki[/quote] Yorum yapamıyorum. hatta...