0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyide o cümledeki eski arabalar daha sağlam sözüyle bunun alakası yooki erdi... yeni araçlrda bi dünya donanım var eskideki sürücün ölmesi normal yenideki tabiki kurtulur... eski chevy lerde bak alt şase var tamamen yenilerde 2 direk vs vs gder bu böyle o cümledeki sağlamlık o değil yani...
Ben abi haberin yalancısıyım
Maksat surucuyu korumaksa yeniler daha guvenli. Ama konustugumuz, arabanin metal agirligi falansa eskiler agir. Kapiyi kapatinca cikan ses bile farkli.Simdiki arabalar teneke.
5 sene boyunca 2002-2007 kasa corolla sol sedan otomatik kullandım. Arabaya doyamadım.yenilemek için gözüm kapalı gittim 2010 corolla aldım. pişmanım.araç eski çevikliğini ve ataklığını kaybetmiş. Yol tutuşu ve yüksek hızlarda performansı çok iyi olmakla birlikte, şehir içinde iyice hantallaşmış. Tüm kasis ve lakaları hissedebiliyorsunuz.Süspansiyon sistemi sert, esnek değil. direksiyon 205 lastik ebadından dolayı olduğunu tahmin ediyorum, iyice ağırlaşmış.netice olarak yeni corolla sınıf değiştirmiş, otoban arabası olmuş. şehir içi ve karışık kullanımdaki sürüş zevki verahatlığı kalmamış. Tabi bu benim kıyaslamam eski aracımla ve yeni aracımda tam otomatik. Netice olarak yeni nesil corollayı test etmeden eski corollanız gibi zannederek benim gibi atlamayın. Eski arabanızı mumla arasınız.