0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yıllarca kuş serisine bindi bu millet, bu Çin malı dediğimiz arabalardan daha mı iyiler sizce? Hayır tabiki değil ayrıca güvenlik diyince eski Japonlar gerek Toyota Corolla gerekse Honda Civic gibi yaygın modelleri hiçde iyi sayılmaz. Frenleri, yol tutuşu, kaza anında girdiği şekil falan çok can sıkıcı, ama yinede biniyoruz bu arabalara. Benim bu Çin otomobillerinin gelmesini istememdeki sebep diğer üreticilerin mecburen fiyat kırmalarını sağlayacak olmaları ve ikinci el fiyatlarının düzgün bir hale gelmesini sağlayacak olmaları. Çin sayesinde elektronik fiyatları düştü, yedek parça üreticileri kendilerine çeki düzen vermek zorunda kaldı, teknoloji ürünleri ulaşılabilir hale geldi, bu mallar kim ne derse desin tüketicinin faydasına oldu. Çin malı almasanızda alternatif ürünlere daha uygun fiyata sahip olabiliyorsunuz eskiye göre. Otomobilde de böyle olacak, fiyatlar gerileyecek.[/quote]Murat abi sana bu konuda katılıyorum ben zamanında zar zor taksitle Pioneer kaset çalar almıştım şimdi Alpine kullanıyorum yarın belki Eclipse yada Nacamichi olur
ayrıca güvenlik diyince eski Japonlar gerek Toyota Corolla gerekse Honda Civic gibi yaygın modelleri hiçde iyi sayılmaz. Frenleri, yol tutuşu, kaza anında girdiği şekil falan çok can sıkıcı, ama yinede biniyoruz bu arabalara. [/quote] murat abi jaopn arabalarının bu ülkeye girişleri daha bi gurur la girdiler göğüslerini kabata kabarta girdiler direk orta sınıfa biz 1990 senesinde corollayı sıfır 50.000 000 getirtmiştik en iyi yerli kuş serisi 30. 000 000 du fiyatına kimse bakmadı arabanın alırken ama çin arabalarında direk fiyat la giriyorlar arkadaşlar bide çinliler 1 numaralı kopyacı japonlar sır arge usulu buralara kadar geldiler her sektürde tabi başarıyı yakaladılar Bize uyar bu arabalar arabalar eeeeeeeeeee orta asyadan gelmedikmi sonuçta...
Zaten insana verilen değer burada bu.Tam da bize yakşacak bir olay gerçekleşiyor.Sapır sapır ölecek millet trafik kazalarında...Benim kanaatimce böyledir bu olayın aslı...[/quote]Araçların güvenlik problemi yaratacağına ben de inanıyorum.Çinliler trafiği şöyle çözmüş, biz de onlar gibi yapıp kaza yapmazsak bak o başka [url]http://www.youtube.com/watch?v=iLTPJhHh37Y[/url]