0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın abi fotodaki anfi biraz küçük gibime geldi, o woofer pioneer' in ( free air ) açık hava tipi ürettiği büyük anfilerle beslenmesi gereken bir hoparlördü diye hatırlıyorum, konuya daha hakim arkadaşların yorumlarını bende merak ediyorum...Ne yapmalısınız büyük anfi alabilirsiniz, yada 25 cm lik kabin içi woofer yada şu jbl in 1000 w yazan kutu içi woofer' larından alabilirsiniz...
ısınmayı hangisinde yapıyordu bu cihaz ? Güç yetiremediğinden dolayı ısınır, bende 25 cmlik kenwood var pioneer inde 344 anfisi var tek çıkış sadece woofer'i besliyorum saatlerce dinlesem yinede ısınmıyor mesela... Ayrıca yeni ekledğiniz fotoğraftaki wooferin modelinide söylerseniz yardımcı olabilirim. eskisi 303 F efsane seri
benim amfi de çok ısınıyor, el değdiremeyecek kadar değil ama yine de fazla ısınıyor aldırmıyorum çünkü amfiyle hem komponentleri hem de 38cm wooferımı besliyorum yetişememesi çooook normal
tam model numaralarını alabilir miyim bas ve anfinin, anfi köprülü mü kullanılıyordu? Empedans uyuşmazlığı söz konusu olabilir. Ama anfi kesme yapmıyorsa sorun yoktur.