Anket

Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?

Toyota corolla 1.6 sol 2002-2005
43 (59.7%)
VW Bora 1.6 2001-2003
4 (5.6%)
Honda civic 1.6 Vtec 2002-2004
25 (34.7%)

Toplam Oy Verenler: 67

Gönderen Konu: Araba arıyorum sizce hangisi?  (Okunma sayısı 12086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: Araba arıyorum sizce hangisi?
« Yanıtla #60 : Ekim 10, 2009, 13:56:42 »
selam arkadaşlar ,ben aranıza yeni katıldım   2001 toyota corolla sol specil  a  pazarlık yaptık 17.250 anlaştık sizce nasıl yanlız araç lpg li ve full olanı km :112000 de  . fikirlerinizi bekliyorum

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 10, 2009, 13:56:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ekim 13, 2009, 23:35:04 »
bekir kardeşim uzak kaldım birkaç aydır giremedim siteye sen neler yapmışsın satmışsın arabayı bizimkisi kardeşsiz kaldı şimdi:) boraya hiç girme derim. corollanın seriliği ve sorunsuzluğundan sonra o araca ısınamazsın. ben oylamaya vtec dedim geçen gün sorsan sol derdim ama bir arkadaş vtec almış çok tatlı bi araba ve içi çok geniş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Automatic transmission
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #63 : Ekim 14, 2009, 12:22:09 »
Honda civic derim tek geçerim.(2009 corolla conford kullanıcısı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #64 : Ekim 14, 2009, 12:27:36 »
conford değil de Comfort kullanıyor olsaydın böyle düşünmezdin  :D (Kızmadın umarım Burak kardeşim?)
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ekim 14, 2009, 14:24:28 »
bu da bana çok garip geliyor!! yahu civic daha ucuz, onu alaydın ya! bilmiyordum falan filan, e sat o zaman bunu git civic al.. e zarar yapcam bilmemne, ya madem zarar yapmak istemiyordun, bir kere alırım kullanırım diyordun niye araştırmadan gittin aldın? insan her markayı araştırır, artıları eksileri göz önüne alır, gider test sürüşü yapar hatta gidip almayı düşündüğü arabaları kiralar 2 gün kullanır vs..beğenmiyorsan niye aldın? aldıysan niye beğenmiyorsun? alışveriş merkezi çekilişiyle mi kazandın kardeşim!!
(yaşınız yazmıyor, yaşıtımmışsınız gibi konuştum)
conford değil de Comfort kullanıyor olsaydın böyle düşünmezdin  :D (Kızmadın umarım Burak kardeşim?)
+1
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #66 : Ekim 14, 2009, 15:45:27 »
alışveriş merkezi çekilişiyle mi kazandın kardeşim!!
:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Automatic transmission
« Yanıtla #67 : Ekim 14, 2009, 23:58:19 »
Türkay abii benim kadar araştıran yoktur Yeni toyota eskisi gibi değil artık :D EFSANELER ÖLMEZ cüneyt abi kızmadım bu arada sana :d  Allahtan dizel almadı babam şayet araba benim olsa hemen satarım. Babam eski toyotacılardan. Adam güvendi aldı ama oda anladıı eskiler gibi olmadığını.Hantal kasa bunlar tipini beğeniyorum sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ekim 15, 2009, 00:34:52 »
vayy bee iyiki civic almışım
corollanın hantal olacağından korkuyordum valla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #69 : Ekim 15, 2009, 00:45:31 »
feyyaz ucmuş 1991 corolla liftback bende var tafsiye ederim parasına göre 10 numara bir arac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #70 : Ekim 15, 2009, 00:57:11 »
honda civic altı alcaktır her tümsekte vurur naziktir kolay dökülür azyaktıgıda yalandır gayet iyi yakar toyota altı yükseltilmiştir vurmaz kolay kolay arıza vermez ayarını bildinmi azyakar tipi biraz kayık okadar icinde oturunca dısını nasıl olsa görmüyorsun toyota alll

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Ekim 15, 2009, 01:37:52 »
toyotanın süspansiyonuda daha iyi , hondanınkiler çok sert

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Ekim 15, 2009, 08:24:11 »
honda civic altı alcaktır her tümsekte vurur naziktir kolay dökülür azyaktıgıda yalandır gayet iyi yakar toyota altı yükseltilmiştir vurmaz kolay kolay arıza vermez ayarını bildinmi azyakar tipi biraz kayık okadar icinde oturunca dısını nasıl olsa görmüyorsun toyota alll

Yazarken Türkçe yazım ve imla kurallarına dikkat edelim lütfen.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Automatic transmission
« Yanıtla #73 : Ekim 15, 2009, 10:38:55 »
Eskiden yüksek araba her zaman için iyi arabaydı.Takii efsaneler çıkana kadar.Efsaneleri bilmeyeniz yok heralde.Onlarda alçak ama köpek gibi.Burdan şunu anlıycaksınız alçak araba her zaman daha iyi yola tutunur.Hondaların alçak olması bişey değiştirmez.Tarafsız olun lütfen.Bende baymışım 35.000 tl corolla almışım corolla kullanıcısıyım.Ama tarafsızım.Şuda bir gerçek efsaneler şimdiki civic'lere kafa tutar.Tutuyorda.Yakmayan araba gitmiyor.Bu bir gerçek.Vvt-ı , vtec falan hikaye.Bunların hepsinin ana noktası benzin tasarrufu.Zaman ayarlı bağımsız subab teknolojisi ama benzin düşmanı :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Ekim 17, 2009, 13:42:53 »
üçüde iyi bence ama sıralamam şöle olurdu Toyota corolla 1.6 sol  civic ve bora toyota sorunsuz sağlam seri ve konforlu bi araba herzaman ilk düşüncem toyota olurdu
2011 auris d4d comfort extra kar beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Ekim 17, 2009, 18:31:40 »
Türkay abii benim kadar araştıran yoktur Yeni toyota eskisi gibi değil artık :D EFSANELER ÖLMEZ cüneyt abi kızmadım bu arada sana :d  Allahtan dizel almadı babam şayet araba benim olsa hemen satarım. Babam eski toyotacılardan. Adam güvendi aldı ama oda anladıı eskiler gibi olmadığını.Hantal kasa bunlar tipini beğeniyorum sadece.
bakmıyordum ne zamandır yeni baktım ve gördüm, ben de efsane kasa denilen kasa kullanıcısıyım, geçen yıl başı yeni araba alıncaktı, 2009 yılının başı, türkay araba tercihi senindir dendi, C sınıfı bir araç alınacak, toyotayı zaten biliyorum onu çok karıştırmadım, bu siteye üye olmuştum o ara, ondan sonra her konuyu araştırdım yeni corolla ile ilgili, bir sürü kötüleme vardı ilgilenmedim, baktım her forum kendi markasını övüyor, en iyisi bu diyor, tofaş forumu var o bile öyle!! herkes fanatik, tuttum alınası araçları kiraladım her birini kullandım, test sürüşlerine çıktım, toyota sorunsuzluğu beni çok cezbetti, corollanın eksik yönü gerçekten çok ama ben 11 yıldır kullandığım arabayı yeni araba alırken bile satamıyorsam, dursun ya, eşşek gibi binerim diyorsam bana bu kadar yıl sorun çıkarmadıysa ben bu araçla yola devam ederim dedim, tipine bakarak araba alınmaz, aynı şekilde donanıma oyuncaklarına bakarak falan da araba alınmaz, 2008 aralığında 2009 corolla aldık, 11 yıllık efsanemizi de satmadık, onu modifiye etmeye başladım, 2009 u da annem kullanıyor, iki araçtan da çooook memnunum, aracı sıfır aldın tabii ki hantal olcak, ben ilk 1000 km çok üzülmüştüm, evde herkes eski corollayı kullanıyordu, bu gitmiyor diyordu yeni corolla için, motoru açmak denilen şey (rodaj) burada onlarca kişi yok öyle bir şey dese bile fazlasıyla var, zor devirlenen araç şu an canavar gibi, istediğin efsane kasayla karşıma gel, ben 2009 corolla ile üzeyim onları..bende ikisi de var, ve çok ciddiyim yeni corolla hiiiiiiç de hantal değil..üstelik bu bahsettiğim arabayla çok sakin sıkılırcasına gidince muazzam bir yakıt tasarrufu da sağlıyor!! bu corolla bence aranan araba, özlenen beklenen araba; AZ YAKAN ÇOK KAÇAN
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #76 : Ekim 17, 2009, 18:54:45 »
bakmıyordum ne zamandır yeni baktım ve gördüm, ben de efsane kasa denilen kasa kullanıcısıyım, geçen yıl başı yeni araba alıncaktı, 2009 yılının başı, türkay araba tercihi senindir dendi, C sınıfı bir araç alınacak, toyotayı zaten biliyorum onu çok karıştırmadım, bu siteye üye olmuştum o ara, ondan sonra her konuyu araştırdım yeni corolla ile ilgili, bir sürü kötüleme vardı ilgilenmedim, baktım her forum kendi markasını övüyor, en iyisi bu diyor, tofaş forumu var o bile öyle!! herkes fanatik, tuttum alınası araçları kiraladım her birini kullandım, test sürüşlerine çıktım, toyota sorunsuzluğu beni çok cezbetti, corollanın eksik yönü gerçekten çok ama ben 11 yıldır kullandığım arabayı yeni araba alırken bile satamıyorsam, dursun ya, eşşek gibi binerim diyorsam bana bu kadar yıl sorun çıkarmadıysa ben bu araçla yola devam ederim dedim, tipine bakarak araba alınmaz, aynı şekilde donanıma oyuncaklarına bakarak falan da araba alınmaz, 2008 aralığında 2009 corolla aldık, 11 yıllık efsanemizi de satmadık, onu modifiye etmeye başladım, 2009 u da annem kullanıyor, iki araçtan da çooook memnunum, aracı sıfır aldın tabii ki hantal olcak, ben ilk 1000 km çok üzülmüştüm, evde herkes eski corollayı kullanıyordu, bu gitmiyor diyordu yeni corolla için, motoru açmak denilen şey (rodaj) burada onlarca kişi yok öyle bir şey dese bile fazlasıyla var, zor devirlenen araç şu an canavar gibi, istediğin efsane kasayla karşıma gel, ben 2009 corolla ile üzeyim onları..bende ikisi de var, ve çok ciddiyim yeni corolla hiiiiiiç de hantal değil..üstelik bu bahsettiğim arabayla çok sakin sıkılırcasına gidince muazzam bir yakıt tasarrufu da sağlıyor!! bu corolla bence aranan araba, özlenen beklenen araba; AZ YAKAN ÇOK KAÇAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Ekim 17, 2009, 19:28:43 »

bunlarda şuanki favorilerim

http://www.araba.com/2350492.html
http://www.araba.com/2347966.html
http://www.sahibinden.com/2003_model_bora_1_6_16valf-02WQQaXQQ12832816WQQpXQQdisplayitem
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Automatic transmission
« Yanıtla #78 : Ekim 18, 2009, 18:15:19 »
Herkez yazıyor yorumunu tabi.Saygı duyarım. Ama herkezde biliyorki yeni kasa corollalar efsaneye kafa tutamaz.. Bunu herkez biliyor kendinizi avutabilirsiniz saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #79 : Ekim 18, 2009, 18:35:34 »
Herkez yazıyor yorumunu tabi.Saygı duyarım. Ama herkezde biliyorki yeni kasa corollalar efsaneye kafa tutamaz.. Bunu herkez biliyor kendinizi avutabilirsiniz saygılar.
Burak efsane dediğin kasa 93ten 98e kadar satıldı, 6 yıl boyunca satıldı, bu yeni kasa rolla 2007de çıktı, 2 senedir satılıyor, sokağa çıkınca şöyle bir bak etrafına ne kadar görüyorsun yeni kasa corolla..bir de kafa tutamaz vs şeklinde bir karşılaştırma aralarında en az 9 yaş olan (efsanenin en yenisi, son kasanın en eskisi olarak) araçlar arasında yapılamaz, bir tek sorunsuzluk olarak eskiyle yeniyi karşılaştırırsın bunu yapmak için de elinde en az 10 yaşında bir yeni kasa corolla olması lazım..en azından senin kadar tarafsızım burak, belki senden bile, sonuçta elimde 98 corolla anahtarı var, 600km uzağımda annemde de 2009 corolla anahtarı var, 2009 corolla 7600km civarındaydı ve toplasan annem anca 200km kullanmıştır, tamamını ben yaptım onun ve her saniyesi de zevkliydi..o araç bana izmirde şehir içinde 724km yol yaptırıyorsa, o araba gaza bastığımda bana 98 corollayı aratmıyorsa ben o arabayı severim arkadaş..sorunsuzluğunu zaten biliyoruz bu sadece "efsane"(!) kasaya has bir özellik değil