Gönderen Konu: Arabayı Modifiye Ederken İlk Nereden Başlanmalı?  (Okunma sayısı 11360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabayı Modifiye Ederken İlk Nereden Başlanmalı?
« Yanıtla #40 : Ocak 08, 2010, 14:58:52 »
Spor araba değil de corolla'nın sportif versiyonu olabilir. 1.8 motorlu, hafifletilmiş, süspansiyonu sertleştirilmiş.. Ne bileyim insanlar uğraşıp durmasa. Honda'nın integra'sı gibi bişey mesela.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 08, 2010, 14:58:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 08, 2010, 18:35:29 »
Spor araba değil de corolla'nın sportif versiyonu olabilir. 1.8 motorlu, hafifletilmiş, süspansiyonu sertleştirilmiş.. Ne bileyim insanlar uğraşıp durmasa. Honda'nın integra'sı gibi bişey mesela.
aslında var be ahmet abi..corolla S var yıllardır, corolla xrs var şimd, son modelde..var da bize mi var? corolla sürücüsü nereye alıyor 1.8, 2.0..1.6 fazla bile boşver abi sen, hem basınca içiyor benzini, ne gerek var hıza güce falan, 1.0 corolla çıksın, üstelik dizel, yada lpgli,hatta corolla gereksiz büyük, türkiye iç pazarı için arabalar olsun, TDM böyle 1.3ten küçük motorlar, küçücük arabalar, vergi azcık verelim azcık yaksın..ama yook vazgeçtim bu sefer de 1301cc ve altı diye adlandırılan vergi dilimine zam uçar vazgeçtim sustum hiç gerek yok..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #42 : Ocak 08, 2010, 23:58:12 »
TDM böyle 1.3ten küçük motorlar, küçücük arabalar, vergi azcık verelim azcık yaksın..ama yook vazgeçtim bu sefer de 1301cc ve altı diye adlandırılan vergi dilimine zam uçar vazgeçtim sustum hiç gerek yok..
yukarı tükürsem bıyık aşşa tükürsem sakal olayına bağlanmışsın Türkay abi :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 09, 2010, 00:01:16 »
yok be berkay, aşağı tükürdüm vergi, yukarı tükürdüm yine verdi, dönüp suratına tüküreyim dedim, zırhlı s600 long çıktı karşıma, allahından bulsun dedim tükürüğümü yuttum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 11, 2010, 15:42:51 »
aslında var be ahmet abi..corolla S var yıllardır, corolla xrs var şimd, son modelde..var da bize mi var? corolla sürücüsü nereye alıyor 1.8, 2.0..1.6 fazla bile boşver abi sen, hem basınca içiyor benzini, ne gerek var hıza güce falan, 1.0 corolla çıksın, üstelik dizel, yada lpgli,hatta corolla gereksiz büyük, türkiye iç pazarı için arabalar olsun, TDM böyle 1.3ten küçük motorlar, küçücük arabalar, vergi azcık verelim azcık yaksın..ama yook vazgeçtim bu sefer de 1301cc ve altı diye adlandırılan vergi dilimine zam uçar vazgeçtim sustum hiç gerek yok..
O işi beceremiyor işte toyota. Lükslerden vazgeçmiyor ve ciddi modifikasyon da yapmıyor. Yine fiyatı çok yüksek veya tatmin etmeyen bir araca ulaşıyor. CD çalar veya klima şart değil ama arkada da disk fren şart. Uzun boylu anlatmaya gerek yok. Honda'nın İntegra ve prelude gibi araçlarına benzer modeller lazım. İkinci el piyasasında integra bildiğim kadarıyla accord'dan da civic'ten de ucuz. Toyota'da öyle bir "ucuz performans" seçeneği yok
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ocak 13, 2010, 18:50:21 »
para biriktirerek başladım:D hala biriktiriorum :D

çok hoş yaaa :D koptum resmen!!!
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Ocak 13, 2010, 20:19:45 »
süper yaa aynen katılıyorum
çok hoş yaaa :D koptum resmen!!!
   aynen katılıyorum süperrr bende hala biriktiriyorum:DDDDD