motosiklet plakaları daha küçük gibi oluyor sanki onlardan bastırsaydın genede sığmazmıydı

inat yaptım şimdi
Alper bunun sebebi aerodinamic yüzündenmi acaba ?
Evet abi, standart boyutta bir plakanın aerodinamiğe ve yakıta etkisi.
İnatla 1 diyorum..Bence ortaya takacaksan kare yaptırmayacaktın..Kare yaptırdıysanda kenarda dursun..onurun aracında gayetde güzel duruyor.....Sen beni dinle canım kardeşim.....

Benı kırma bakk taa mardinden yazıyom stop..beni dinle stop...Güzel olur stop..Telgrafı alınca haber ver
..ben de 3. resim olan ortaya monte et derim.gerçi bazen alışılmışın dışına çıkmak gerek ama şöyle resimlere bir bakınca nedense 3.resim daha uygun sanki bizim araçlara.
ikinci bir alternatif te sen bu aracı bana sat,kendine bir alfa romeo al.böylelikle plakayı ortaya koyma gibi bir seçeneğinde kalmaz

...
kare olsunda neresı olursa olsun bence kare plakanın asaleti ayrıdır bence
abı bencede hıc yapıstırma derım. ön camın sol tarafına koy orda dursun uslu uslu:)))
Simetriyi sevdiğim için ben de 3 numara diyorum

Siyah-beyaz plaka siyah arabaya yakismis Mehmet
Teşekkür ederim

Ama ben sadece örnek olması açısından koymuştum, senin gibi

Senin resimde çok güzel ve farklı duruyor
arkadaşlar plakayı sanırım sağ alt tarafa sisin yarısını kapatıcak şekilde koyucam, nedeni ise dün aracıpın o kısmına kayarak düşen bi motor çarptı ve tapmonun o kısmı berbat bi halde göze geldim
Geçmiş olsun Mesut kardeş

. O kadar modifiye yapmışsın bir de küçük bir nazar boncuğu taksana, araban maşallah, gerçekten çok güzel bir araba. Nazar değiyor kardeş

.
Ayrıca bundan sonra sitemiz üyelerinin arabalarına kem gözle bakıp, maşallah demeyenleri tespit edelim
Gecmiş olsun Mesut abi.

İster istemez plakanın yeri bellimi oldu yani .