Gönderen Konu: Sponsor toyota servisleri  (Okunma sayısı 2262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 Corolla Comfort 1.6 A/T - Benzinli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Sponsor toyota servisleri
« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2009, 14:57:08 »
Aslında güzel fikir. Hiç bir servis yedek parça fiyatında indirim yapmaz. Ama işçiliklerle ilgili ne kadar iskonto kapabiliriz ben bir araştırayım :)
Teşekkürler Ergün.
İşte budur :)
Başka servislerde çalışan arkadaşlar var ise onlardan da bir araştırma bekleriz ...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2009, 14:57:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 03, 2009, 16:34:36 »
Tabi, uygulamanın nasıl yapılabileceği de tartışılmalı, örneğin o servise giden kişinin forum üyesi olup olmadığının nasıl tespit edileceği, foruma çok nadir giriş yapan (örneğin sadece 1 mesaj yollamış) bir kişiye indirim yapılıp yapılmayacağı gibi...

Bu problem şu şekilde aşılabilir. Örnek veriyorum 50 (yada 100 yada 1000 yada ... gibi) mesajdan sonra üyeye üyelik no verilir ve veritabanında oluşan üye no'lar belli peryotta anlaşılan servislere güncellenerek yollanır. Ayreyeten belli süre siteye giriş yapmayan yada yorum yazmayan kişiden puan düşülür Yine örnek veriyorum 10 gün boyunca siteye giriş yapmayan veya yorum yapmayandan 1 mesaj adeti düşülür. Sadece bir fikir, saygılar.
Hayat üç buçuk ile dört arasındadır. Ya üç buçuk üç buçuk yaşarsın ya da dört dörtlük.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 03, 2009, 16:37:32 »
Ayrıca bu fikrin hayata geçmesi için illa site yönetilerinin bişey yapması gerekmiyor. Hepimiz peryodik olarak servislere gidiyoruz. Oradaki yetkililere konuyu çıtlatabiliriz.
Hayat üç buçuk ile dört arasındadır. Ya üç buçuk üç buçuk yaşarsın ya da dört dörtlük.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Kasım 12, 2009, 13:23:48 »
Aşağıdaki mail TeamHonda'dan gelen bir mail, bu konuyla ilgili diğer sitelerde neler olup bitiyor paylaşmak istedim:

TeamHondaTurkey üyelerinin ayrıcakları devam ediyor. Duman Honda  Servisinde işçilik ve yedek parçada % 20 indirim  ayrıca Advantage, World, Bonus kartlarınıza taksit imkanı sizleri bekliyor...

Ücretsiz Checkup ve TeamHondaTurkey üye indirim kartınızı almak üzere sizi Honda Dumana davet ediyoruz.

Adres : Basın Ekspres Yolu Bahariye Cd. Çınarlı Plaza No:115/A İkitelli - İstanbul
Telefon : 0212 494 48 15-16
Acil Yol Yardım Hattı : 0 532 483 48 24

Bu gelen duyuruları kapatmak isterseniz, profilinizden bunu kolayca yapabilirsiniz.

Bu link'i takip ederek duyurunun tamamını görebilirsiniz:

http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t33342.0.html
Saygılar,
 TeamHondaTurkey.Com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 12, 2009, 16:22:24 »
Arkadaşlar profil resmimden de anlaşılacağı üzere benim aracım honda ve teamhonda forumunada bir süre baktım biraz katıldım ama genel olarak her akşam baktığım yer burası. Bunun nedeni ise sanki o forumda servislerin resmi açıklama ortamında(tam olarak anlatamadım gerçi siz anladınız) gibi hissetmem kendimi... Buranın özelliği ise toyotaya hiçbir bağının olmaması yeri geldiğinde yerden yere vurabilme özgürlüğü. Sponsorluk ve benzeri şeylerin bu ortamı bozma ihtimalide yabana atılmamalı...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Kasım 13, 2009, 08:32:43 »
Arkadaşlar profil resmimden de anlaşılacağı üzere benim aracım honda ve teamhonda forumunada bir süre baktım biraz katıldım ama genel olarak her akşam baktığım yer burası. Bunun nedeni ise sanki o forumda servislerin resmi açıklama ortamında(tam olarak anlatamadım gerçi siz anladınız) gibi hissetmem kendimi... Buranın özelliği ise toyotaya hiçbir bağının olmaması yeri geldiğinde yerden yere vurabilme özgürlüğü. Sponsorluk ve benzeri şeylerin bu ortamı bozma ihtimalide yabana atılmamalı...
Haklısın, o tarafı da olayın başka bir boyutu...
Ama, herhangi bir yetkili servisten indirim almak, üyelerin toyota hakkındaki fikirlerini arabalarıyla yaşadıkları tecrübeleri değiştirir mi o da başka bir tartışma konusu ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 13, 2009, 08:45:39 »
  Bu konuyu biryerden hatırlıyor gibiyim. :)
 İstekler güzel. Ahmet ve Alper arkadaşlarımızın söyleidkleri de çok anlamlı. Bu yüzden bu konuda gerçekten profesyonelce düşünülüp bir alt yapı hazırlanmalı ve ondan sonra eğer gerekli ve mantıklı görülür ise uygun adımlar atılmalıdır. Bu arada merak etmeyin uzun süredir kafamda oldukça detaylı fikirler mevcut bu konu ile ilgili.

Not: Bu işin Murat'ın da söylediği gibi çok kolay olacağını düşünmeyin, en başta birlik olmak gerekir.