Gönderen Konu: Megane Sedan Öldü, Yaşasın Fluence!  (Okunma sayısı 4745 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: Megane Sedan Öldü, Yaşasın Fluence!
« Yanıtla #20 : Eylül 06, 2009, 01:53:53 »
ben de corolla kullanıyorum ama megane den yalıtım yol sesi donanım konusunda öook eksik ayrıca bozuk yolda o da cızırdıyo zırıldıyo benim 2005 corollada cızırdıyo. Corolla almadan ben de birsey sanırdım ama öyle değil miş. haa mekaniği iyiidir bir şey diyemem ama corsa kullandım 50000 km aynı yağ yağ filtresi polen filtresi ve hava filtresi ile bindim (esas sahbi bir türlü değiştirmeye yanaşmadı) en ufak bir sorun çıkarmadı. 2 sene 307 ye bindim corolladan daha ataktıhem de tiptironik ti.(İlan bile vermeden 2 günde istediğim fiyata sattım)(A/T versiyonları) Önemli olan bence fiyat fayda endeksine bakılmalı alınmayacak binilmeyecek araba yoktur. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 06, 2009, 01:53:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 06, 2009, 02:55:08 »
Fiyat performans oranında bence renault'da laguna'dan aşağısı iyi değil. Opel'de ise sadece astra bu konuda sınıfını geçer.  Yeni modelleri pek bilmiyorum. Benim bahsettiğim 1995 - 2005 arası. Bakalım bunları da görücez.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac