0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun soner bey polisten birşey cıkmaz o camı yaptırmak sana kalacak
Geçmiş olsun.Ön camın 120 TL fiyatı olması lazım
ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürler, işin aslı belli oldu gibi görünüyor.Taşındığım mahalle, babamların bulunduğu mahalle, bu mahallede, cingene denilen bir gurup insan yaşıyor. babam evin önündeki parkın bakım - ağaç - yeşillik yetiştiriciliğini yapıyor. bu insanarın olduğu yerde, ne kadar mümkün siz düşünün, bundan bir ay evvel babamın yan komşusu ile kavga etmişler, o akşam babamların evin camlarını taşlayarak indirmişler. olayı duydum gittim, polis , çevik kuvvet, karşı komşunun bahçesinde çay içiyorlar, sözde olaya el attılar, halbuki bu insanlara hiç birşey yapamıyorlar, birini bile tutamamışlar.buna benzer olaylar çok sık yaşanır,neyse uzatmadan asıl konuya geleyim, camın kırıldığı akşam, bu sıfatı belli olmayan yaratıklar, parkta ateş yakmışlar, tabi babam olaya el atmış yakmayın burda ateş diye, polis çağırmış, dağılmışlar ama küfürler tehditler vs...kendi aralarında konuşmalarını bizim birader duymuş, evlerinin camlarını kıralım, arabaların camlarını kıralım gibi konuşmalar geçmiş aralarında, benim ev babamların hemen arka tarafında, biraz daha tenha denilebilir.Sabah da bahsettiğim gibi, benim arabanın, sağ ön cam tuz ile buz....İşin kötü tarafı, polis bu mahluklara birşey yapamıyor. yukarıda bahsettiğim kavga günü, babamları karakola götürüyorlar ifadesi alınması için, komserin söylediği aynen şu; bunlara birşey yapamayız, yapacağınız tek şey, kıstırdığınız bir yerde, kesici alet tabanca kullanmadan el ve ayaklarında sağlam kemik kalmayacak şekle getirin bir daha size birşey yapamasınlar.yorumları size bırakıyorum...
soner gelmiş geçmiş olsunn,durumun aydınlandığına sevindım ama fazla da üzerine gidip uzatmayın cunku boyle serseriler yarın birgun daha farklı maddiyat olarak zarar acacaktır, bunların sonu yok.. tekrar böyle bir durumla karşılaşmaman dileğiylee.. .. .
Soner hocam, konuyu yeni gördüm. Çok geçmiş olsun.