Gönderen Konu: Toyota 55000 Aracı Geri Çağırıyor  (Okunma sayısı 803 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Toyota 55000 Aracı Geri Çağırıyor
« : Ağustos 24, 2009, 13:05:34 »
Toyota ilk etapta 55000 aracını gelen şikayetler üzerine,taban paspasının,gaz pedalına olan etkisi sonucu pedalın kullanımıyla ilgili paspasları kontrol etmek için geri çağırdı.

Bu geri çağırmalar 2007 ocak-kasım arası satılan Lexus ES350 30500 adet,2008 yılında satılan 24500 kadar camry ile de genişletilebilirmiş.

Ayrıca Prius modeli içinde geri çağırma gündemdeymiş...

ALINTIDIR...

Toyota yı bir kez daha tebrik ediyorum,ve bir kez daha güvenimi sağladı
müşteriden gelen şikayetler üzerine bir paspas için bile bu kadar mükemmeliyetçi yaklaşımı,müşteriye verilen önemi ve iş yapmaya verilen özveriyi gösteriyor...

Toyota Club Türkiye

Toyota 55000 Aracı Geri Çağırıyor
« : Ağustos 24, 2009, 13:05:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota 55000 Aracı Geri Çağırıyor
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2009, 13:08:02 »
Bu eski bir haber değil miydi? Sanki geçen seneden böyle bir geri çağırım hatırlıyorum.

lütfen alıntının kaynağını belirtin, aksi halde ana sayfada gösterilmesine izin yok.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2009, 13:16:26 »
bende aynı şekilde böyle bir markaya sahip olduğum için gurur duyuyorum.altı üstü bir paspas için bile müşteri memnuniyetini istiyor
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2009, 13:27:57 »
Bu eski bir haber değil miydi? Sanki geçen seneden böyle bir geri çağırım hatırlıyorum.

lütfen alıntının kaynağını belirtin, aksi halde ana sayfada gösterilmesine izin yok.

eski değil bu seneninde alıntı kaynağını bilmiyorum aldığım yerdede sadece alıntıdır yazıyordu malesef aldığım yerde bu sitede verilmeye uygun değil bence sizde izin vermezsiniz eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2009, 13:32:43 »
Benim aldığım en san haber Corolla + 2 yıl garanti :)

15 Ağustos – 18 Eylül tarihleri arasında, Toyota Corolla modelinin benzinli versiyonunu satın alanlara, +2 yıl ücretsiz garanti extra paketi hediye ediliyor.

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Toyota Corolla, cazip dış tasarımı, yüksek aktif ve pasif güvenlik donanımları, üstün performansı ile sunduğu kalite ve konforla tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de ilk sıralarda tercih ediliyor.

Toyota Corolla 1.6 lt benzinli Dual VVT-i motor 124 PS güce sahip. Comfort ve Elegant versiyonları bulunan Toyota Corolla'nın benzinli modelinde; otomatik şanzıman ve yeni 6 ileri düz vites seçeneği sunuluyor. Toyota Corolla'nın donanımları arasında yol bilgisayarı, radyo-CD MP3 WMA çalar,  direksiyondan kumandalı müzik sistemi, otomatik hız sabitleme sistemi (Cruise control), akıllı giriş ve çalıştırma sistemi (Anahtarsız sistem), alüminyum alaşımlı jantlar, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası ve elektrikli ısıtmalı yan aynalar gibi pek çok özellik bulunuyor.

Müşterilerine en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmayı ilke edinen Toyotasa, Toyota Corolla benzinli modelleri için yapılan +2 yıl Garanti Extra kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerini 18 Eylül'e kadar Toyota Plazalara bekliyor.