0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ben kız arkadaşıma amerikan coocer aldım bakamadı 2.5 aylık onu satıyorum isterseniz verelim malzemeleri ile birlikte http://www.sahibinden.com/2_aylik_coocer_erkek_aliciya_100tl_lik_malzemesi_hediye-02WQQaXQQ16075226WQQpXQQdisplayitem
Eğitimi ve zeka düzeyi yüksek köpekler bu istediklerin abi.İsabetli bir karar kılmışsın.İlk tercihin Golden olsun abi.Üçüncü bir tercih olarak ta orjinal bulabilirsen eğer Alman Çoban köpeğini öneririm.Düşük kalçalı olanlardan.Bu üçüde süper hayvanlar.Profesyonel bir ekip tarafından genel bir eğitim de verilirse çok yararlı olacakları kanısındayım.Atrı bir konu.Bunlar uzun yıllar yaşayan hayvanlar.Yarın sokağa yada başka birine verme gibi bir düşünce beyninin bir kenarında yer edinmişse eğer sakın ola böyle bir işe ne gir nede o hayvancıkların günahına gir abi.Şimdiden hayırlı olsun.
Abi yeğenler kaç yaşında ki...Bu arada Alman Kurt'u değil Alman Çoban köpeği daha doğrudur (hatırlatma) Alman Çoban köpeğini diğer köpeklerden ayıran en büyük özelliği verilen görevi yerine getirmedir.Örnek vermek gerekirse ; AÇK (Alman Çoban Köpeği)AÇK'ya bir kutu teslim ettin.kötü niyetli biri bu kutuya yaklaştığında X cinsi köpek bu kötü niyetli kişiyi yaklaşmaması ve kutuyu almaması için kovalarkan ( ) , AÇK bu oyuna gelmeyip kişiyi kutuya yaklaştırmadığı gibi güçlü kişiliği ile onu korkutup uzaklaşmasını sağlar.Yani tam bir görev köpeği.Bir deneyde Rotraiwer'a ne verirlerse versinler köpeğin koruduğu cisime yaklaşamadılar.TAaakii önüne dişi köpek idrarı koyunca kadar.Dişi köpek idrarı köpeğin aklını başından,kulübedende cisimin alınmasına neden oldu.AÇK bu tarz oyunlara gelmiyor anlayacağın.Bu bağlamda seceresi iyi ve belli olan bir AÇK asla ısırmaz.Ve sürekli görev bilincinde oldugu için çocukları pek sevmez.Bu ısıracağı anlamına gelmez.Örnek o an burnuna kötü kokular geliyor ise oyun oynamayı pek istemez.
benim tercihim saf kangal
ben de labrador var erkek. 2 ay önce 10 tane yavrusu oldu golden dişi den.nefisler bir gorusmem lazim kız tarafı ile
Acilen görüşün bence Belki başka almak isteyenler de olabilir
ya ben evde diyorum çocuk diyorum sen safkan 2 metrelik kangal diyosun bahçede değil evin içinde ikamet edicek kardeşşş
şaban hocam ne bileyim "evimize" deyince bahçe içinde falan sandım. ev içinde köpek bana göre değil. bu sebeple direk bahçe olarak düşünmüştüm.