Gönderen Konu: Yavru Köpek Arıyorum...  (Okunma sayısı 2986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Yavru Köpek Arıyorum...
« : Ağustos 22, 2009, 01:03:33 »
Arkadaşlar uzun zamandır ailecek düşünüyorduk evimize bir köpek yavrusu almayı,ama safkan bulmakta zorlanıyorum artı fiyatlarıda bayağı pahalı,eğer üye arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse mutlu olurum.
Aradığım köpek cinsi GOLDEN RETRİEVER yada LABRADOR RETRİEVER.yavru arıyorum çünki eğitimini kendim vermek istiyorum.dişi köpeği olup yavrulayacak olanlara şiddetle talibim...
saygılar arkadaşlar.
toyota'sız adam

Toyota Club Türkiye

Yavru Köpek Arıyorum...
« : Ağustos 22, 2009, 01:03:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yavru Köpek Arıyorum...
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2009, 01:21:45 »
Valla ben kız arkadaşıma amerikan coocer aldım bakamadı 2.5 aylık onu satıyorum isterseniz verelim malzemeleri ile birlikte :D

http://www.sahibinden.com/2_aylik_coocer_erkek_aliciya_100tl_lik_malzemesi_hediye-02WQQaXQQ16075226WQQpXQQdisplayitem
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2009, 20:36:18 »
Valla ben kız arkadaşıma amerikan coocer aldım bakamadı 2.5 aylık onu satıyorum isterseniz verelim malzemeleri ile birlikte :D

http://www.sahibinden.com/2_aylik_coocer_erkek_aliciya_100tl_lik_malzemesi_hediye-02WQQaXQQ16075226WQQpXQQdisplayitem
Bekir bey ilgin için teşekkür ederim ama ben illede golden yada labrador diyorum. :D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2009, 23:06:58 »
    Eğitimi ve zeka düzeyi yüksek köpekler bu istediklerin abi.İsabetli bir karar kılmışsın.İlk tercihin Golden olsun abi.Üçüncü bir tercih olarak ta orjinal bulabilirsen eğer Alman Çoban köpeğini öneririm.Düşük kalçalı olanlardan.Bu üçüde süper hayvanlar.Profesyonel bir ekip tarafından genel bir eğitim de verilirse çok yararlı olacakları kanısındayım.Atrı bir konu.Bunlar uzun yıllar yaşayan hayvanlar.Yarın sokağa yada başka birine verme gibi bir düşünce beyninin bir kenarında yer edinmişse eğer sakın ola böyle bir işe ne gir nede o hayvancıkların günahına gir abi.Şimdiden hayırlı olsun.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2009, 23:28:52 »
    Eğitimi ve zeka düzeyi yüksek köpekler bu istediklerin abi.İsabetli bir karar kılmışsın.İlk tercihin Golden olsun abi.Üçüncü bir tercih olarak ta orjinal bulabilirsen eğer Alman Çoban köpeğini öneririm.Düşük kalçalı olanlardan.Bu üçüde süper hayvanlar.Profesyonel bir ekip tarafından genel bir eğitim de verilirse çok yararlı olacakları kanısındayım.Atrı bir konu.Bunlar uzun yıllar yaşayan hayvanlar.Yarın sokağa yada başka birine verme gibi bir düşünce beyninin bir kenarında yer edinmişse eğer sakın ola böyle bir işe ne gir nede o hayvancıkların günahına gir abi.Şimdiden hayırlı olsun.
sağol dostum tavsiyelerin için.goldenin tek eksisi aşırı tüy dökmesi,ne kadar banyo yaptırırsanız yaptırın ne kadar tararsanız tarayın elinizi sürdüğünüz an tüy dökülüyor.labrador da bu sorun yok aslında goldenle aynı ırktırlar ama bunlarda uzun tüy yoktur.seniz dediğin alman kurduda güzel ama ben ısırma ihtimali olmayan bir köpek istiyorum.goldeni kesseniz ısırmaz koruma içgüdüsü 0 dır.labradorda goldene göre %50 daha fazla sahibini koruma içgüdüsü vardır.amaaaa alman kurdunun canını sıkar yada yakarsan kıçımıza dişlerini geçiriverir bunuda istemem tabiiki,neticede benım çocuklarım onunla oynarlar oynarkende huysuzlaştırırlar neme lazım işi sağlama almak lazım...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2009, 00:29:10 »
   Abi yeğenler kaç yaşında ki...Bu arada Alman Kurt'u değil Alman Çoban köpeği daha doğrudur (hatırlatma) :) Alman Çoban köpeğini diğer köpeklerden ayıran en büyük özelliği verilen görevi yerine getirmedir.Örnek vermek gerekirse ; AÇK (Alman Çoban Köpeği)
AÇK'ya bir kutu teslim ettin.kötü niyetli biri bu kutuya yaklaştığında X cinsi köpek bu kötü niyetli kişiyi yaklaşmaması ve kutuyu almaması için kovalarkan ( :rofl: ) , AÇK bu oyuna gelmeyip kişiyi kutuya yaklaştırmadığı gibi güçlü kişiliği ile onu korkutup uzaklaşmasını sağlar.Yani tam bir görev köpeği.Bir deneyde Rotraiwer'a ne verirlerse versinler köpeğin koruduğu cisime yaklaşamadılar.TAaakii önüne dişi köpek idrarı koyunca kadar.Dişi köpek idrarı köpeğin aklını başından,kulübedende cisimin alınmasına neden oldu.AÇK bu tarz oyunlara gelmiyor anlayacağın.Bu bağlamda seceresi iyi ve belli olan bir AÇK asla ısırmaz.Ve sürekli görev bilincinde oldugu için çocukları pek sevmez.Bu ısıracağı anlamına gelmez.Örnek o an burnuna kötü kokular geliyor ise oyun oynamayı pek istemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2009, 13:58:03 »
  Abi yeğenler kaç yaşında ki...Bu arada Alman Kurt'u değil Alman Çoban köpeği daha doğrudur (hatırlatma) :) Alman Çoban köpeğini diğer köpeklerden ayıran en büyük özelliği verilen görevi yerine getirmedir.Örnek vermek gerekirse ; AÇK (Alman Çoban Köpeği)
AÇK'ya bir kutu teslim ettin.kötü niyetli biri bu kutuya yaklaştığında X cinsi köpek bu kötü niyetli kişiyi yaklaşmaması ve kutuyu almaması için kovalarkan ( :rofl: ) , AÇK bu oyuna gelmeyip kişiyi kutuya yaklaştırmadığı gibi güçlü kişiliği ile onu korkutup uzaklaşmasını sağlar.Yani tam bir görev köpeği.Bir deneyde Rotraiwer'a ne verirlerse versinler köpeğin koruduğu cisime yaklaşamadılar.TAaakii önüne dişi köpek idrarı koyunca kadar.Dişi köpek idrarı köpeğin aklını başından,kulübedende cisimin alınmasına neden oldu.AÇK bu tarz oyunlara gelmiyor anlayacağın.Bu bağlamda seceresi iyi ve belli olan bir AÇK asla ısırmaz.Ve sürekli görev bilincinde oldugu için çocukları pek sevmez.Bu ısıracağı anlamına gelmez.Örnek o an burnuna kötü kokular geliyor ise oyun oynamayı pek istemez.

hatırlatma için sağol kardeşim.alman diyince benım alkıma hemen alman kurdu geldi karışıklık oradan doğdu. ama alman kurdu ile alman çoban köpeği aynı ırk oluyor arasında fark yok bir iki ayrıntı dışında tabiiki ama görünüş aynı:)
dostum çocukların en küçüğü 9 yaşında küçükten büyüğe göre ise 9,10,13,14, :D
benım istediğim köpek oyunu sevecek korkutucu ürkütücü olmayacak çocukları sevecek.peki bu alman çoban köpeği yavrusu bulabilirmiyiz özcan kardeşim varmı bildiğin???

toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2009, 13:59:10 »
Alman Çoban Köpeği halk arasında Alman Kurdu,

Bu ırkın dünyada insanları büyülemesinin nedeni nedir hiç düşündünüz mü?
Üretilmediği ülke yoktur.
Her ükede uluslararası yarışmaları yapılmaktadır.
Irkın genetik ve karakteristlik özelliklerini korumak ve yarışmalara girmek için hatırı sayılır maddi kaynaklar aktarılmaktadır.
Dünyada en pahalıya  satılan  ırkta Alman Çoban Köpeği ırkıdır.
İşin büyüsü ve tutkuya dönüşmesinin nedeni 120 yıldır üretilmesinin amacı sanırım genetik biliminin ve şansın bir arada olması ve insanlara heyecan vermesidir.

Alman Çoban köpeğinde esas olan ırkın temsilidir. Görünüş olarak her ne kadar biribirine benzeyen köpekler olsalar da bacak açılarından tutunda göz rengine kadar bir çok etmen bu köpekleri birbirinden ayırmakta, hatta bazılarını büyüleyici kılmaktadır. Tabi bunun yanısıra uzun sağrılı, geniş göğüslü, akıcı adımları olan bir köpek hemen kendisini diğerlerinden farklı kılmaktadır. Birde bunlara karakterini yansıttıklarında işte mükemmel ve büyüleyici bir ırk oluşmaktadır. Karakterden kastım zeka seviyesi ve koruma içgüdüsüdür. Bu ırk her turlu alanda kullanılabildiği için atalarından gelen koruma içgüdüsünüde genlerinde taşıyabilmelidir. Alman Çoban Köpeği burnunu iyi kullanabilmelidir, sosyal olabilmelidir, ve kontrollu bir biçimde ısırabilmelidir işte tüm bu karakteristlik özellikler bir arada olursa kusursuza yakın en iyi köpeği bulmuş oluruz. Gerektiğinde koruma yapmayan bir alman kurdu maalesef ırkını temsil edemez.

Alman Çoban Köpeğini cazip kılan ise uzun uğraşlar sonunda üretilen ve en iyiyi bulmaya çalışan ünlü üreticilerin bile en iyi yavruyu kendilerine ayırmalarında yanlışlar yapabilmeleri yada onlar için iyi olamayan bir yavrunun ilerleyen zamanlarda dünya şampiyonu olabilmesidir. İşte işin gizemi ve sırrı buradadır. Sonucun ne olacağı futbol maçı gibi belli değildir. Hal böyle olunca üreticiler en iyiyi bulmak için tutkuyla çalışmaktadırlar.
Çok kısa sürelerde bir çok yavru jenerasyonuna ulaşmak aldığınız yavruların yavrularını üretebilmek işin diğer cazip kısmıdır. 4-5 senede 3-4 kuşak köpek üretimi yapabilmekte olayın boyutunu değiştirmekte ve cazip hale getirmektedir. Bu süre içerisinde bir çok değişik kandan yavru alabilmek mümkün olduğundan en iyiyi bulma tutkusu insanlara heyecan vermektedir
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #8 : Ağustos 23, 2009, 14:22:03 »
sizce hangi köpek???
alman kurdu veya alman çoban köpeği
golden retriever
labrador retriever

önerilerinizi  beklıyorum arkadaşlar...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 23, 2009, 15:37:09 »
benim tercihim saf kangal
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2009, 15:47:13 »
benim tercihim saf kangal

ya ben evde diyorum çocuk diyorum sen safkan 2 metrelik kangal diyosun :D :D bahçede değil evin içinde ikamet edicek kardeşşş :D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2009, 16:27:23 »
Bence de Golden Şaban Abi, çocuklara en ideali ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 23, 2009, 18:27:25 »
ben de labrador var erkek. 2 ay önce 10 tane yavrusu oldu golden dişi den.
nefisler :)
bir gorusmem lazim kız tarafı ile
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 23, 2009, 18:28:25 »
su dan çıkartamıyorum ben benimkini. dalmayı öğrendi bi de :)
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #14 : Ağustos 23, 2009, 18:30:16 »
yaman bey kız tarafıyla görüşsenizde yavruların bir tanesinin velayeini ben alsam nasıl olur????
artık bu iyiliği yaparsınız bize?
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2009, 18:30:45 »
Acilen görüşün bence :D Belki başka almak isteyenler de olabilir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #16 : Ağustos 23, 2009, 18:34:18 »
Acilen görüşün bence :D Belki başka almak isteyenler de olabilir ;)
bencede hemen arayıp sormak lazım .yavru köpek cins ise hemen kapıyorlar çünki.yaman beyyyyyyyyyyy alın benım telefonla arayın dicem ama saçma olucak diye demiyorum :) bilgisayarın başında gözümü kırpmadan sizden gelecek yanıtı beklıyoruz ailecek yaman bey...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 23, 2009, 18:49:26 »
ya ben evde diyorum çocuk diyorum sen safkan 2 metrelik kangal diyosun :D :D bahçede değil evin içinde ikamet edicek kardeşşş :D
şaban hocam ne bileyim "evimize" deyince bahçe içinde falan sandım. ev içinde köpek bana göre değil. bu sebeple direk bahçe olarak düşünmüştüm.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #18 : Ağustos 23, 2009, 18:53:17 »
şaban hocam ne bileyim "evimize" deyince bahçe içinde falan sandım. ev içinde köpek bana göre değil. bu sebeple direk bahçe olarak düşünmüştüm.
genelde öyle düşünülür ama ben evin içi olarak düşünüyorum.eğitim verilecek o köpeğe ve komut anlamı süper olması  gerekıyor. evin içinde bir eğlence bir uğraş olur bizim için diye düşündüm.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ağustos 23, 2009, 21:21:16 »
   Şaban abi http://www.havhav.com/ sitesine baktın mı.Ücretsiz veren veteriner klinikleri oluyor.Genel aşılarını yaptırarak sahip olabiliyorsun.Bakmadıysan bir göz gezdir istersen.