0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcan kardeşim bu senın için bir göz at harika duruyor.http://www.sahibinden.com/app_plaka_ureticiden_8_yil_garantili_alman_fransiz_kare_kalin_-72WQQaXQQ16404392WQQpXQQdisplayitem&keyword=app
evet abi ben de nerde yaptıklarını merak ettim..bastırırım orda uygunmuş fiyatlar..
Şaban abi bende burdan bakıp yazmıştım fiyatları.Türkay Ankara'ya gelince beraber gideriz buraya.Uygun fiyata beraber yaptırırız.Fiyatı 40 TL olan en iyisi.Mühür hariç her şeyi TŞOF'un bastığı ile aynı.Crafter'a Şaban abini verdiği linke girdiğinde karşına çıkan karakterden,206'ya ise iki plaka seçeneğim var.Biri 04 diğeri ise 12 ile bitiyor.04 olursa kesik karakter,12 olursa da yine Crafter'a düşündüğüm karakter plaka bastıracağım..
istanbulda bir yer var sahibinden comda rastladım cemiyet mühürlü olan pilakalar 100 tl diyor.eğer çift mühür ise yaptırıcam.
100 TL de çok pahalı be Şaban abi.Değmez bence..Orjinalini koy bagaja kalsın.Orjinali durduktan sonra pek bir şey demiyor abiler
para bişey değilde istediğim font yok sanırım orada.peugeot taki font istiyorum ben ama 6 ve 9 kesik karakter olacak.herneyse ankaraya sahibinden com üzerinden mühürsüz 40 tl ye sipariş ettim az önce
ABi bana sipariş verseydin ya.Sitedekinden ucuza anlaşmıştım ben Peugeot'da ki karakter aslında en güzeli.Kesik için bol sıfır lazım.Yoksa pek bir anlamı olmuyor.Neyse sağlık olsun abi.Olmazsa bana haber et gidip sipariş vereyim...
Sağol kardeşim yardımcı olacağından şüphem yok emin ol.ama işte ben biraz tez canlı bir insanım birşeyi düşündüğüm an uygulamaya sokan bir kişiliğim var o yüzden düşündüm karar verdim ve anındada sipariş ettim. sağlık olsun artık
uskudar a baglı olan araclara app cıft muhur konusunda yardmcı olabılırım.ozelden yazsınlar bana.dımı saban abı?=D