Arkadaşlar daha önce aldığım arabanın lastiklerinin briston turanza er300 olduğunu beyan etmiştim. Ancak bugün aracı aldığımda lastiklerin Hankook Ventus S2 olduğunu gördüm. Arkadaşın arabasında da Goodyear lastikler mevcut. Hankook nasıl bir lastik bilgisi olan var mı ?
1: Bridgestone Turanza
2: Hankook ventus
Jetta forumlarına meraktan bakmıştım kullanıcılar farklı lastiklerle aldıklarını beyan etmişlerdi en çok şikayet Hankooktan geliyordu

Keşke goodyear olsaydı
1: Bridgestone Turanza
2: Hankook ventus
Jetta forumlarına meraktan bakmıştım kullanıcılar farklı lastiklerle aldıklarını beyan etmişlerdi en çok şikayet Hankooktan geliyordu 
Keşke goodyear olsaydı
Şans diyelim. Yapacak bişi yok artık
Yarin insallah Nitto lastiklerimizi emekliye ayiriyoruz.
Bridgestone Turanza ER300 var şuan ama yolun sonuna geldik. 205 55 R16 Goodyear EfficientGrip Performance kliksa'dan 159 TL'den 4 adet aldım. Yarın taktıracağım. Turanza artık kabak ve çok sert olduğu için muhtemelen arabada hissedilir bir fark olacaktır. Yanakların ince olmasından dolayı inşallah sorun yaşamam.
Continental ContiSportContact 5 kullanıyorum, çok memnunum.
Bridgestone Turanza ER300 var şuan ama yolun sonuna geldik. 205 55 R16 Goodyear EfficientGrip Performance kliksa'dan 159 TL'den 4 adet aldım. Yarın taktıracağım. Turanza artık kabak ve çok sert olduğu için muhtemelen arabada hissedilir bir fark olacaktır. Yanakların ince olmasından dolayı inşallah sorun yaşamam.
Insallah 2014 uretimli degildir. imalat hatasi var. 2015 lerde durum nedir bilmiyorum
BF Goodrich Mud Terrain KM2
hay maşallah ufuk abi netten baktım da onlar nasıl bir lastiktir öyle
BF Goodrich Mud Terrain KM2 [emoji38]
Oooh M/T lastik. [emoji4] Yazın kullanilabiliyor mu?
Insallah 2014 uretimli degildir. imalat hatasi var. 2015 lerde durum nedir bilmiyorum
2015 üretimi

sizin önceden attığınız Mesajları gördüğüm için direk 2015 Aradım. Kliksadakiler 2015 üretimi lastikler. Bilgilendirme için teşekkürler [emoji106]
hay maşallah ufuk abi netten baktım da onlar nasıl bir lastiktir öyle 
Yazlık, kışlık, asfalt, çamur, diş derinliği gibi dertlere son veriyor
@fatih ayran (9260) 
Ebat: 255/85 R16 yani off road camiasında 33,3", yerden yüksekliği yaklaşık 85cm

Mesaj Birleştirildi: 23 Tem, 2015 14:33
Oooh M/T lastik. [emoji4] Yazın kullanilabiliyor mu?
Yaz sıcağında ve asfaltta (özellikle sessizlik konusunda) çok rahat kullanılan yegane M/T'dir kendileri.
Arkadaşlar daha önce aldığım arabanın lastiklerinin briston turanza er300 olduğunu beyan etmiştim. Ancak bugün aracı aldığımda lastiklerin Hankook Ventus S2 olduğunu gördüm. Arkadaşın arabasında da Goodyear lastikler mevcut. Hankook nasıl bir lastik bilgisi olan var mı ?
Benim aracım da üzerinde hankook ventus prime 2 lastiklerle geldi. Mecbur kullanacağız.
Benim aracım da üzerinde hankook ventus prime 2 lastiklerle geldi. Mecbur kullanacağız.
Ben şuan 350 km deyim. Lastikten ötürü bir sıkıntı hissetmedim. Gerçi forum alemini keşfedene kadar lastik markası takıntım bile yoktu
Mesaj Birleştirildi: 23 Tem, 2015 14:33
Yaz sıcağında ve asfaltta (özellikle sessizlik konusunda) çok rahat kullanılan yegane M/T'dir kendileri.
Normalde M/T'ler sıcaklarda, asfaltta ve 90 km/h üstü hızlarda rahatsız edici oluyorlar. Hakikaten büyük bir vasıf. Kafayı bozup Jimny toplarsam bunlardan taktırım artık. [emoji4] Off-Road'a karşı kendimi bildim bileli ilgim oldu.
Ben şuan 350 km deyim. Lastikten ötürü bir sıkıntı hissetmedim. Gerçi forum alemini keşfedene kadar lastik markası takıntım bile yoktu 
Bu daha başlangıç desem? [emoji4] Benim gibi klima kompresörünün bile ne marka olduğunu merak edenlerin olduğu bir toplulukta her an obsesif hale gelebilirsiniz. [emoji4]
Gün itibariyle Michelin primach hp 94 w (215 55 17) lastikleri atıp aynı ebatta kumho ku31ecsta lastiğe geçmiş bulunuyorum. Bu ebatta f/p ürünü.
Obsesif ( Saplantılı düşünce )
Obsesif ( Saplantılı düşünce )
Aynen. Diğer bir deyim ile sıkıntılı, takıntılı da denebilir. [emoji4] Normalde ziyanı olmayan bir durum beni rahatsız eder hep.