Gönderen Konu: motor titremesi  (Okunma sayısı 1320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
motor titremesi
« : Ağustos 16, 2009, 17:56:34 »
   selamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende ilk arabam olarak bir 99 model toyota corolla (kedigöz)seçtim.
   ilk başlangıcımız biraz sorunlu oldu.ama gelişim inşaALLAH iyi olur.
Arkadaşlar benim problemim motorumda titreme oluyor.içeriden konsoldan hissediyorum.önce bujiler değişti ama titreme hala devam ediyor.neden olabilir?
umarım fazla masraf çıkarmaz.

Toyota Club Türkiye

motor titremesi
« : Ağustos 16, 2009, 17:56:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: motor titremesi
« Yanıtla #1 : Ağustos 16, 2009, 18:02:41 »
yeni üye arkadaşım, öncelikle hoş geldiniz.

yeni üye arkadaşlarımızın öncelikle tanışma bölümünden kendilerini tanıtmaları, profil bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurmaları ve gerçek ismimlerini kullanmaları istenmektedir. eğer bir yönetici arkadaşımıza bilgi verirseniz isimle ilgili düzeltmelerde size yardımcı olacaktır. sonrasında sorduğunuz sorulara aklımızın yettiğince yorumlarda bulunacağız.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #2 : Ağustos 16, 2009, 18:09:04 »
peki once bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?bir yönetici önerebilirmisiniz.   :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2009, 18:16:01 »
şimdi önerdiğim yönetici ile benim aram açılacak, başka yönetici mi yok diyecek? :D

şaka bir tarafa Hakan Öztürk ve Alper Sınav beyler isimleri ilk aklıma gelenler. mekanik sohbet bölümündeki "hız felakettir ama" konusunda son sayfayı (dördüncü sayfa) (bu konu yeni olduğu için bunu söyledim, bulması kolay olur, yada üyeler bölümünden isim arattırarak onlara ulaşabilirsin) açarsan her ikisinin de birer yorumu var. profil logolarının altındaki (özel mesaj yazan linki tıklayıp herhangi birisine mesaj gönderebilirsin
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2009, 20:00:47 »
hande ablamın dedi gibi bir tamir ustası bir elektirik ustası bir kaporta ustası bilgisayar başında oturmuşlar sorularınızı yanıtlıyor ya ben baktım bizim ustalar yemeğe gitmişler ozk cet kardeş gelince sorularınızı yanıtlıyacaklardır saygılarımla ozk cet gardaşşşşşşşş
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2009, 20:08:10 »
şimdi önerdiğim yönetici ile benim aram açılacak, başak yönetici mi yok diyecek? :D

şaka bir tarafa Hakan Öztürk ve Alper Sınav beyler isimleri ilk aklıma gelenler. mekanik sohbet bölümündeki "hız felakettir ama" konusunda son sayfayı (dördüncü sayfa) (bu konu yeni olduğu için bunu söyledim, bulması kolay olur, yada üyeler bölümünden isim arattırarak onlara ulaşabilirsin) açarsan her ikisinin de birer yorumu var. profil logolarının altındaki (özel mesaj yazan linki tıklayıp herhangi birisine mesaj gönderebilirsin
En kısa yoldan mesajınızın altındaki "Moderatöre Bildir" linkini kullanabilirsiniz.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2009, 00:19:36 »
yeni üye arkadaşım, öncelikle hoş geldiniz.

yeni üye arkadaşlarımızın öncelikle tanışma bölümünden kendilerini tanıtmaları, profil bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurmaları ve gerçek ismimlerini kullanmaları istenmektedir. eğer bir yönetici arkadaşımıza bilgi verirseniz isimle ilgili düzeltmelerde size yardımcı olacaktır. sonrasında sorduğunuz sorulara aklımızın yettiğince yorumlarda bulunacağız.

Ellerine sağlık Mehmet hocam.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 17, 2009, 08:28:15 »
  Sağolasın Mehmet.

Ozk takma adlı yeni üyemizden de Profil Bilgilerini tam ve doğru bir şekilde girmesini beklemekteyiz. Yardım lazım olursa özelden mesaj atabilir.