0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar herkese selamlar.97 Model 1,3 XL Corolla otomobilim var. Yenilemeyi düşünüyorum ancak yeni corolla alacak kadar maddi imkanım yok. Yeni Yarıs anca alabilirim.İnternette ve Tv lerde şu Opel Corsanın reklamlarına ve animasyonlarına baktım Yarısten çok daha üstün özelliklere sahip gibi siz ne dersiniz ?[/quote]Yeni Corsa herhalde 25 den ucuz degildir. 25 e de cok rahat 2002-2003 model az kullanilmis bir arac bulunur. Hem üst sinif hem Toyota.
Yeni Corsa herhalde 25 den ucuz degildir. 25 e de cok rahat 2002-2003 model az kullanilmis bir arac bulunur. Hem üst sinif hem Toyota.[/quote]Geçen pazar DOD'a gitmiştim. 2004 model Corolla Sedan Sol un fiyatı 21-22,000 YTL civarıydı. Arabalar da temiz görünüyordu.
Arkadaşlar herkese selamlar.97 Model 1,3 XL Corolla otomobilim var. Yenilemeyi düşünüyorum ancak yeni corolla alacak kadar maddi imkanım yok. Yeni Yarıs anca alabilirim.İnternette ve Tv lerde şu Opel Corsanın reklamlarına ve animasyonlarına baktım Yarısten çok daha üstün özelliklere sahip gibi siz ne dersiniz ?[/quote]reklamlardan özellilerinin yaristen üstün olduğunu nasıl anladınız?
Kusura bakmayında Opel'in işçilik kalitesi Toyotayı aratmaz hatta bazı durumlarda Toyota Opel'i aratabilir...[/quote] Peki, Opel'in sorunsuzluğu da Toyota'yı aratmaz mı acaba?