Gönderen Konu: Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirgesi  (Okunma sayısı 1209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirgesi
« : Ağustos 11, 2009, 08:15:35 »
  Selam.
 Brüksel zirvesi sonuç bildirgesine bir göz atmanızı dilerim. Açıkçası ben, bu bildiride yayınlanan bazı şeylere inanamadım. Hatta hala bir yanlış anlama olabileceğiniz düşünüyorum ve bu yüzden hiç bir yerden alıntı yaparak buraya eklemedim. Ancak durum gerçekten böyle ise Davos 'da hışımlı görünenlerin aslında süt dökmüş kedi olduklarını çok rahat anlayabiliriz. Eğer gerçekten maddeler bu şekilde ise (Türkiye'yi ilgilendiren) bunun hala hiç bir Milli Yayın Kuruluşu tarafından paylaşılmamış olması da ayrıca düşündürücü hele ki Filistin vb. yerlere o kadar rağbet gösteren kimi keismlere yakın yayın kuruluşları da varken. Böyle giderse ve bunlar gerçek ise Filistinden bizler için vah vah demeye başlayabilirer.
 Bence bu Sonuç Bildirgesine bir araştırın tarafsız bir şekilde ve siyaseti uzak tutarak her ne kadar bu kolay olmasada.
 Bu durum gerçekten böyle ise zaten fırkalara bölünceğemize birleşmenin en uygun zamanıdır demektir.

Toyota Club Türkiye

Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirgesi
« : Ağustos 11, 2009, 08:15:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirgesi
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2009, 08:41:22 »
  Bu konuda fikir sahibi olan arkadaş oldu mu acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 17, 2009, 11:59:46 »
   Konuyu her nekadar siyasetin dışında tutmak istesekde, satır aralarına siyasetin ta kendisini sıkıştırmamak mümkün değildir. Hem de bizim geleceğimizi ilgilendiren Milletler arası siyaset olursa.
   Konu vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü ilgilendiriyorsa, yeri geldiğinde fikirlerimizi açıkça söylemenin her türlü şartlara göre gerekli olduğunu düşünüyorum. Kısaca aşağıdaki 23.maddeye göz atıp sonra da 1920 de imzalanan Sevr Antlaşması hükümlerine bakarsak nereye doğru yol aldığımızı daha iyi görürüz.

: Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirisi'nin "Türkiye" başlıklı
bölümünden; "Presidency Conclusions"

Madde: 23.."..müzakerelerin yalnız Türkiye'yle değil, diğer
devletlerle de yapılabileceğini... Müzakereler sırasında Türkiye
birkaç devlete bölünürse veya güneydoğu bölgesinde bir Kürt devleti
kurulursa, yeni bir karara gerek olmaksızın onlarla da müzakere
yapılacağına...

Şimdi Sevr Antlaşmasını hatırlarsak(burada uzun uzadıya yazmak istemedim), o günlerdeki bazı olayları hortlatmaya çalışılıyormuş gibi bir durum var. Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirgesinin 23.cü maddesi bu günlerin en çok konuşulan ve tartışılan konusu olmaya devam edecek ve arkasından yeni açılımları getirecektir.

'' Her Türk ferdinin son nefesi, Türk Milletinin nefesinin sönmiyeceğini, onun ebedi olduğunu göstermelidir'' ATATÜRK

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2009, 12:45:10 »
hakan abi aslında senin başlattığın konu sonrasında "Oğuz Kağan'ın Türklük Duasını" yayınlamaya karar vermiştim. Oğuz Atanın (ve sonrasında gelen her büyük liderimizin) takipçisiyiz.

çok da birşey yazmak istemiyorum, çünkü konu başka yerlere çekilebilir.

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,
 Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

bu geçmişte böyle idi, gerekirse gene böyle olacak
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2009, 13:33:16 »
bizler bu topraklar üzerinde olduğumuz sürece hiç ama hiç bir güç bizi ayıramaz ne brükseldeki kendini bilmez cüretkar kovboylar bunu belirler nede ırakta,afganistanda,filistinde,azerbaycanda bulunan ve askeri güçlerinin kendi çaplarında iyi olduğunu sanan faşistler.biz bu toprakları kanımızla aldık biz bu toprakları kimimizin babsının canıyla kimimizin anasının canıyla kimimizin abisinin canıyla hatta ve hatta kendi canımızla aldık.bu bildirgeyi bildiği halde belli yerlerde artislik yapıp burada sensiz kalan bakın terörist demiyorum, tecevüzcü katliamcı bebek katili apo ile anlaşma yapan başbakanlarda kendilerini kandırırlar bizden toprak almak için kanımızı almaları gerekir.onlar istedikleri kadarda anlaşsınlar.türk milleti kürttür türk milleti lazdır türk milleti çerkezdir alevidir sunnidir romandır türk milleti dünyadır dünyanın birleşimi bu halktır.dünya üzerinde böyle bir halk bulunmamatadır.ve bu halk gerekirse yurttaki barış için değil dünyadki barış için de öldürür ölür ölmesini izler.bu zamana kadar bize başbakanlık yapanlar bazı yerlerde artislik yapmayı bazı bebek katilleri ile anlaşma yapmayı bıraksın ölen askerlerimiz şehit rütbesi yükseltsinşuan bütün şehitlerimiz faili meçhul.bana şehidimin failini versinler.bu halka hainlik yapanlar anasınıda alır gider....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2009, 13:35:39 »
biraz siyaset oldu ama kusuruma bakmayın kendimi tutamadım bir türk genci olarak Musatafa Kemal'in cumhuriyet bekçisi olarak bu kadarını mazur görün..
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif