Gönderen Konu: harddisk hakkında yardım..  (Okunma sayısı 913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
harddisk hakkında yardım..
« : Ağustos 07, 2009, 13:47:10 »
Arkadaşlar harddiskim çok hızlı bir şekilde doluyor. Ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Öyle o kadar dolduracak kadar bir şey yüklemedim.. 2 hafta önce boş alan 388 gb iken şu anda 271 gb a düşmüş durumda. Sorun sizce ne olabilir ve benim ne yapmam gerekir ?

Toyota Club Türkiye

harddisk hakkında yardım..
« : Ağustos 07, 2009, 13:47:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: harddisk hakkında yardım..
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2009, 14:13:55 »
2 haftadır harddiske sen birşey kopyalama yapmadığın halde mi dolmaya başladı nedir anlamadım..

eğer bahsettiğin disk üzerinde, kurulu sql server türü bir veritabanı sistemi varsa, ve kullandığın sql tabanlı programın vt ayarı full recovery ise, datanın log dosyası gb cinsinden kocaman olmaya başlar. bu sık karşılaşılan birşey olduğu için yazdım. Başka bir durum da olabilir. bu konularda görmeden birşey söylemek oldukça zordur.
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: harddisk hakkında yardım..
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2009, 14:18:49 »
Soner abi açıklaman için teşekkürler. Sanırım sorun vistanın sürekli yedekleme yapmasından kaynaklanıyormuş. Çözümü ise : Vistanın kurulu olduğu sürücünün özelliklerine girip diski temizle dediğimizde karşımıza çıkan pencereden 2. sekmeye geçerek sistem geri yükleme ve gölge kopyalar bölümündeki temizle yi kullanmakmış..