Sanırm bir tripod şart değil mi Aydın 
evet amatör makinalar için küçük 10cm ve 20cm lik mevcut ve gayet güzel iş görür
Hocam hepsi çok güzel olmuş, ellerine sağlık. 2. kare gözü yormaması, kadrajı, mekanın gizemi gibi birçok özelliği ile kendini öne çıkartmış. Ama diğerleride bir o kadar güzeller. Tebrik ediyorum
Suray makinanı manuel e alıp biraz dene

çözersin sen
Aydın Abi tüm kareler harika ellerine sağlık.. Benim favorim 6. kare...
Aydın Abi tüm kareler harika ellerine sağlık.. Benim favorim 6. kare...
Eyvallah Umur, bende hangisi diye karar veremediğim için hepsini sizlere sundum
Aydın ellerine sağlık.Çok güzel olmuş.2 nolu fotoğraf arkadaşlarında belittiği gibi ilk bakışta kendini belli ediyor.Yaris ateşler içinde bekliyor gibi.Yalnız arka camda biri var gibi görünüyor.korku filmi gibi.Ayrıca şu ünlü 6 nolu fotoğrafı göremiyorum bir türlü.Nedeni nedir bilmiyorum ama gündüz tekrar bakacağım.Çok merak ettim
Aydın ellerine sağlık.Çok güzel olmuş.2 nolu fotoğraf arkadaşlarında belittiği gibi ilk bakışta kendini belli ediyor.Yaris ateşler içinde bekliyor gibi.Yalnız arka camda biri var gibi görünüyor.korku filmi gibi.Ayrıca şu ünlü 6 nolu fotoğrafı göremiyorum bir türlü.Nedeni nedir bilmiyorum ama gündüz tekrar bakacağım.Çok merak ettim 
Sağolasın Özcan Arka koltuk başlığı o ama önde hnm oturuyordu

Korku filmi
Cidden çook çokk güzeller ellerine sağlık Aydın abi.Fotografcılıgı sevdiriyorsun yavaş yavaş.
Tebrik ederim. Harika çalışmalar. Gece çekimi her yiğidin yapacağı iş değildir. Hepsi çok güzel.
Maşallah. Kazasız belasız inşallah.
Selçuk ve Kaya Teşekürler
Bu yaris'in resimlerini görünce kendi arabamı gidip öpesim geldi
Ellerine sağlık çok çok güzel hepsi...
Aydın arkadaşımız o aracını satıp yeni kasa Yaris aldı bir kaç ay önce
Sinan bende çok severek bindim üzülerek sattım

(istersen bazı malzemelerim duruyor)
bende severek hala biniyorum
hangileri mesela ..

)) heyecanlandım
Arka planlar o kadar güzel ki insan arabaya hiç bakmıyor