olmaz öyle, 11 Ekime kadar bekleyeceksiniz...
bende isteyenlerdenim sticker:)
olmaz öyle, 11 Ekime kadar bekleyeceksiniz... 
11 Ekimde ne olacak ki ?
Hatta şöyle yapsak; her stickerin bir tarafına numara verelim. Bu numaraları da üyelik tarihlerine göre sıralama yapıp talep eden üyelere dağıtsak nasıl olur acaba ? Yani örnek olarak 1 den 4 e kadar olanlar siteyi ilk 4 kişiye sonrada sırayla üyelik tarihleri baz alınarak dağıtılsa. Çok şey istemiyoruzdur umarım
banada sticker corolla 41:)
Valla bu durum da bende isterim
Aslın da sticker ı ekleseniz buraya reklamcıda da yaptırabilirim
Oğuzhan, sana gönderdim, kendisi bastırmak isteyen bana özel mesaj ile ulaşabilir, bu konuyu takip etmiyorum.
Çok teşekkür ederim Alper yarın 5 dk da oldu bitti bu iş
İsmail abi düz yapıştırınca da güzel durmuş, hoş olmuş.Güneş soldurmasın inş.
Güzel günlerde bakman dileklerimle.
ya alper banada attın ama bi türlü açamadım ya abi reklamcı açarmı onu
eeeee bende şimdi HANİ BANA HANİ BANA dememmi

derim tabiiki. bizim arabanın başı kelmi aydın bey

şimdiden yollayacağınız sticker için teşekkür ederim.
Bende istiyorum bu stickerlardan. Toptan yaptıralım. Yaptırcak kişinin hesabına da yollarız ücreti yardımcıda olmuş oluruz bütçeside zarar görmez.
Bende istiyorum bu stickerlardan. Toptan yaptıralım. Yaptırcak kişinin hesabına da yollarız ücreti yardımcıda olmuş oluruz bütçeside zarar görmez.
Sticker lar Türkiye Genelinde yapılacak olan 10-11 Ekim Buluşmasında üyelere dağıtılacak.İsterseniz yaptırabilirsiniz.
Sticker lar Türkiye Genelinde yapılacak olan 10-11 Ekim Buluşmasında üyelere dağıtılacak.İsterseniz yaptırabilirsiniz.
Bu buluşmaya mesafe ve iş durumundan dolayı katılamayan üyeler için bir çözüm olmalı o zaman Emre kardeşim. Düzce bize baya bi uzak
Çözümü buluşmadan sonra açıklanacaktır.
Samsun' dan düzce size uzaksa ben Rize'den nasıl geleceğim acaba .....
ismail abi güzel olmuş. ef 530 gözünü sevdiğim. durumu nasıl iyi değilmi? berat nasıl abi? öp benim için. ya bizim mühendis arkadaşa ne oldu. kayboldu gitti. zekai abiyle görüşüyozda o nerdee? sizi ramazan dan sonra bekliyorum torula abi. o işi görüşelim.