Gönderen Konu: aracın sağ cam otamatiğinin düğmesinin tutukluk yapması.  (Okunma sayısı 1504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
aracımın sağ camının açma kapama düğmesi arasıra tutukluk yapıyor, soldan kumanda edince sorun olmuyor..bir süre sonra normal halini alıyor, bazen cam kilitleme düğmesi normal olduğu halde kitleyip normal haline getirince düzeliyor...acaba sorun na olabilir..serviste maliyeti yüksek olur mu
2007 model toyota corolla linea

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
Ynt: aracın sağ cam otamatiğinin düğmesinin tutukluk yapması.
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2009, 23:19:12 »
valla servis biliyosunuz ki biraz tuzlu olur ama kumanda yerini söküp bi hava üfletirseniz belki düzelibilir.ogün ben sol kapı açıkken cam suyuna bastım silecegin attıgı bütün su kumandalara geldi sonra söktüm çalışmıyordu kuruttum çalıştı :D tabi siz bu kadar şanslı olmayabilirsinizde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2009, 01:42:46 »
aracımın sağ camının açma kapama düğmesi arasıra tutukluk yapıyor, soldan kumanda edince sorun olmuyor..bir süre sonra normal halini alıyor, bazen cam kilitleme düğmesi normal olduğu halde kitleyip normal haline getirince düzeliyor...acaba sorun na olabilir..serviste maliyeti yüksek olur mu
   Doğukan sende arızadan arızaya foruma geliyorsun.Bak Bingöl'e geldim görüşemedik.Aktif olsaydın görüşebilirdik.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2009, 21:28:01 »
   Doğukan sende arızadan arızaya foruma geliyorsun.Bak Bingöl'e geldim görüşemedik.Aktif olsaydın görüşebilirdik.
+1 belki bidahaki gelişinde aracı arıza yapar da o şekilde görüşürsünüz Özcan abi :)
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Türkçemize sahip çıkalım....
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Ağustos 02, 2009, 11:36:06 »
Soldan kumanda edilebildiğine göre cam motorunda ve krikosunda problem yok. Problem, sağ kapı üzerindeki kumanda düğmesinde. Bunuda el maharetiniz varsa kendiniz söküp temizleyin kontak spreyle yağlayın güle güle kullanın servise vereceğiniz parayla benzin alıp gezin. :) Hatta o paraya o kadar çok benzin olurki istanbul'a bir kaç sefer gider gelirsiniz.  :D
Türkçemiz, parmak izi gibidir. Bizimle büyür bizimle ölür. O'nu korumazsak, yıpranır, yozlaşır ve bir MİLLET yok olur.