Gönderen Konu: Corolla Verso 1.6 yakıtı nedir?  (Okunma sayısı 20845 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Corolla Verso 1.6 yakıtı nedir?
« : Temmuz 17, 2009, 13:16:55 »
selamlar,

belirttiğim aracı benzinli kullanan vardır muhakkak.
Yakıt durumu hakkında bilgi edinmek istiyorum.
bir de tüp taktırmak bagajı bitiriyor mu?

Toyota Club Türkiye

Corolla Verso 1.6 yakıtı nedir?
« : Temmuz 17, 2009, 13:16:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Verso 1.6 yakıtı nedir?
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2009, 20:24:52 »
fabrikaverilerinin 1-2 kuruş üstüdür
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2009, 11:46:17 »
1.6 VALVEMATIC 6 İleri Vites

Yakıt tüketimi

Birleşik 6,7 
Şehir dışı 5,6 
Şehir içi 8,6

Alıntıdır. www.toyota.com.tr

Araçta LPG olursa LT tüketim bazında belki bir miktar artış olacaktır. Ama bir taraftanda LT fiyatı yarıya düşecektir. Ortalama %40-45 civarı kazanç sağlar. Yıllık KM'niz nedir acaba ?

Bagaj resmini alıntı yaptım. Eğer stepne alt kısımda ve aracın içinde ise, simit tank taktırın derim. Tank yukarıda duracağına Stepneniz için uygun bir kılıfla bagajda daha temiz bir görüntü yaratabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2009, 13:26:53 »
3 yıldır verso kullanıyorum yakıt olarak şehir içinde 300 350 tl yakar buda kısa mesafeler için gecerli,şehir dışı 250 dahada aşagıya inebilir kullanışa bağlı olarak,aracın agırlıgından dolayı yüksek performans beklemeyin ama yavaş bir araçda değil kesinlikle güven içinde kullanılabilecek bir arac.Tüp yakıt olarak ekonomi yaratıyor bagaj içne değilde stepnenin yerine simit takılıyor yada arkadaki son iki loltuk iptal edilip arayada oluyormuş.Yıl içinde 10 bin km den dazla yapmıyorsanız tüpe hek gerekyoktur kanımca ikinci el düşünüyorsanız elegant modelini tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2009, 12:30:58 »
Teşekkürler,
Bana da 11lt yaktığı söylenmişti. Şİmdiki arabam (corolla hb d4d) 5.5lt civarı yakıyor. Düşününce 2 katı ama 7 kişilik araba ihtiyacım var.
Ben de elegant modelini arayorum. 2.ellerde..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2009, 12:18:28 »
Teşekkürler,
Bana da 11lt yaktığı söylenmişti. Şİmdiki arabam (corolla hb d4d) 5.5lt civarı yakıyor. Düşününce 2 katı ama 7 kişilik araba ihtiyacım var.
Ben de elegant modelini arayorum. 2.ellerde..

Yakıt miktarının 2 katı olması dışında yakıt türünden dolayıda litre başı fazla ödeyeceksiniz bunuda göz önünde bulundurun.
'06 D4d Toyota Corolla H/B

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2010, 17:30:07 »
dostum ben şhirler arası yolda 90 km sabit hızla giderken 5.7-6 litre kadar yaktı. Şehir içinde kısa mesafede 9 litrenin pek altına düşmüyor. Ortalamada ise 8.5 litre civarında yakıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2010, 23:05:17 »
merhaba
benim araç 2011 verso premium 7 koltuklu
uzun yolda 110 km sabit hıda 7 litre, şehir içi 8 gibi yakıyor. yani şehir dışı 24-25 kuruş km de, şehir içi 30-35 kuruş km de yakıyor. benim araç 2500 km de .km yaptıkça yakıt düşer diyorlar ama. benim daha 4. depom oldu. 6,5 şehir dışı, 7,5 şehir içi olursa sevineceğim. lpg de prins taktırmayı düşünüyorum. selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2010, 21:18:03 »
Nihan hanım,
2004 modelini kullandım.9,5-10 lt.benzin yakıyordum şehir içi ve sakin kullanımla...
7 kişilik araç olarak pek seçenek yok.
Toyotacı olarak da başka marka önermeye dilim varmıyor ama çok yol yapıyorsanız başka markalardaki dizel seçenekleri de gözden geçirmekte yarar var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA
« Yanıtla #9 : Ekim 18, 2010, 01:24:04 »
mpv araç alacak arkadaşlar versoyu hiç düşünmeden almalı çünkü rakibi bile yok....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 18, 2010, 10:19:24 »
3 yıldır verso kullanıyorum yakıt olarak şehir içinde 300 350 tl yakar buda kısa mesafeler için gecerli,şehir dışı 250 dahada aşagıya inebilir kullanışa bağlı olarak,aracın agırlıgından dolayı yüksek performans beklemeyin ama yavaş bir araçda değil kesinlikle güven içinde kullanılabilecek bir arac.Tüp yakıt olarak ekonomi yaratıyor bagaj içne değilde stepnenin yerine simit takılıyor yada arkadaki son iki loltuk iptal edilip arayada oluyormuş.Yıl içinde 10 bin km den dazla yapmıyorsanız tüpe hek gerekyoktur kanımca ikinci el düşünüyorsanız elegant modelini tavsiye ederim.

2009 verso kullanıyorum .yukarda verilen veriler doğrudur .çok km yapmıyorsanız lpg ye gerek yok zaten toyota da önermiyor ....ucuz yakıt lı bir araç arıyorsanız dizel pegaout 5008 araştırın derim ama kalite olarak nedir ,motor kalitesi nedir araştırmak lazım.Çünkü türkiye şartlarına yeni giren bir araç..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • toyota= konfor güven
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2011, 20:40:33 »
Benim aracım 2005 corolla verso Comfort mükemmel bir araç Valla Ben de BRC marka LPG taktırdım.220 krş yakıyor. ama anlamadığım bir konu var benzini de çok çabuk bitiriyor. acaba gazı ve benzini birlikte mi yakıyor. anlayamıyorum. bu konuda fikrinize ihtiyacım var.
NE VARSA TOYOTA DA VAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 17, 2011, 18:22:04 »
Benim aracım 2005 corolla verso Comfort mükemmel bir araç Valla Ben de BRC marka LPG taktırdım.220 krş yakıyor. ama anlamadığım bir konu var benzini de çok çabuk bitiriyor. acaba gazı ve benzini birlikte mi yakıyor. anlayamıyorum. bu konuda fikrinize ihtiyacım var.

sistem bildiğim kadarıyla önce benzin ile sonra lpg ye geçiyor sizin bu harcamanıza benzin dahilmi dahil değilse aylık ne kadarlık benzin alıyonuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 5600
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 17, 2011, 19:49:08 »
aracınızı sabah ilk çalıştırdığınızda nekadar zaman sonra lpg'ye geçiyor.bunu bir kontrol edin.ilk çalıştırmada,yani soğuk motorda 2 dakikada tabi hava şartlarına bağlı olarak gaza geçmelidir.
2017 platinyum Verso premium.