0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler,Bana da 11lt yaktığı söylenmişti. Şİmdiki arabam (corolla hb d4d) 5.5lt civarı yakıyor. Düşününce 2 katı ama 7 kişilik araba ihtiyacım var. Ben de elegant modelini arayorum. 2.ellerde..
3 yıldır verso kullanıyorum yakıt olarak şehir içinde 300 350 tl yakar buda kısa mesafeler için gecerli,şehir dışı 250 dahada aşagıya inebilir kullanışa bağlı olarak,aracın agırlıgından dolayı yüksek performans beklemeyin ama yavaş bir araçda değil kesinlikle güven içinde kullanılabilecek bir arac.Tüp yakıt olarak ekonomi yaratıyor bagaj içne değilde stepnenin yerine simit takılıyor yada arkadaki son iki loltuk iptal edilip arayada oluyormuş.Yıl içinde 10 bin km den dazla yapmıyorsanız tüpe hek gerekyoktur kanımca ikinci el düşünüyorsanız elegant modelini tavsiye ederim.
Benim aracım 2005 corolla verso Comfort mükemmel bir araç Valla Ben de BRC marka LPG taktırdım.220 krş yakıyor. ama anlamadığım bir konu var benzini de çok çabuk bitiriyor. acaba gazı ve benzini birlikte mi yakıyor. anlayamıyorum. bu konuda fikrinize ihtiyacım var.