0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut abi Antalya-Adana arasını Hakkı'nın da dediği gibi sahili kullanma.Anamur tarafı falan çok kötüymüş.Dön dön dön.Başkada bir icraat yok o tarafta.
Umut abi Antalya-Adana arasını Hakkı'nın da dediği gibi sahili kullanma.Anamur tarafı falan çok kötüymüş.Dön dön dön.Başkada bir icraat yok o tarafta. Elazığ'a kadar gitmişken Bingöl'ede bir uğrayın hele..iyi gelir.Elaziz'den 2 saat ötede Ayrıca ve ayrıca en büyük sorun olan Neco arkadaşımız bu arada ne olacak.Düştünüz rotanın derdine Neco'yu unuttunuz.Siz tatildeyken ne olacak bu kedinin hali.Umut abi bir kitap'ında okmuştum Neco için "kendini insan sanıyor" diye yazmıştın.Bu söylemden yola çıkarak kendi kendine bakabilecek mi
Bizim Adana'da Sahilciler ve Konyacılar şeklinde 2 güzide grup mevcuttur Sahilciler, Konyacılar'ı "light" şoför olmakla itham ederler "Ne o lan, şoförlüğünüze güvenmiyor musunuz?" şeklinde takılırlar. Fakat kendilerinden olmasa bile beraber yolculuk yaptıkları kişilerden, özellikle Gazipaşa'ya varan kadar yolda defalarca kustukları ve iç çamaşırı değiştirdiklerini öğreniriz genellikle Delikanlılığa bilmem ne sürdürmemek için telef olur bu arkadaşlar
Senin aracın altına tek omurgalı monte olmazmı Umut? Denizden yol en kısası olur herhalde.
biz burda "kafama vurunca tok bir ses çıkıyor rahatsızım"larla uğraşalım millet tatil rotasını konuşsun....al "bişik kremi" yazdırmaya geldi teyze buyur....yok arkadaş ben fazla yaşamam.....
Kendi çadırımızla gidiyoruz, bakalım nasıl olacak:))))) Yaşasın marjinal tatil.
Alooo birileri Antalya demişşş umut abi umut yengeyle birlikte Antalya'dan geçerde uğramazsan konuşmam birdaha baştan söyleyeyim. Tel.imi biliyorsun zaten
Ya Aydın kardeş tepeden Tefennimidir nedir oradan inecez...Ama dönüşte geçecem, uğrarız o zaman....
Olympos'un (Ulu Dağ) suyu artmış. Demek oralarda da yağışlar iyi idi. Denizden sonra o su soğuk ve çok güzel oluyor. Bu arada o resimde karşıda görünen dağın da tepesine çıktım. Çok sivri kayaları vardır. Resimler için sağol Fatih.
Fatih finikenin ilersindeki o masmavi koyun adı neydi şu suyu buz gibi olan ?