Gönderen Konu: Tekirdağ Yol Durumu  (Okunma sayısı 2996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Tekirdağ Yol Durumu
« : Temmuz 13, 2009, 14:13:22 »
  Selam.
 Kimi bölgelerde yollarda çalışma olduğunu biliyoruz. Geçenlerde Tekirdağ üzerinden geçtim ve bu bölgedeki yol çalışmaları sırasında bazı noktalarda gerekli önlemlerin alınmadığını gördüm. Durum kimi noktalarda gerçekten çok tehlikeli. Umarım yetkililer gerekli güvenlik önlemlerini bir an önce alır.
 Ayrıca yeni yapılan asfaltarın yanında bazı bölgelerdeki eski asfaltların durumu gerçketen çok kötü. Yollarda tepecikler, yığılmalar, akmalar çok var. Doldurulan çukurlar ise genelde kasis havasında yapılmış. Ayrıca bazı bölgelerde yol çizgileri ya yok, ya da belirgin değil.
 Yeni yapılan yolların gerekli kalitede ve güvenlikte olması dileğiyle.

Toyota Club Türkiye

Tekirdağ Yol Durumu
« : Temmuz 13, 2009, 14:13:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Tekirdağ Yol Durumu
« Yanıtla #1 : Temmuz 14, 2009, 00:30:51 »
Hakan bey,

Evet haklısınız tekirdağ silivri arası  sahil yolu daha yeni yapılıyor (daha doğrusu genişletiliyor).
 İşe yaza girerken hız verdiler o yüzden hem yolu yapıyorlar hemde araç trafiğine izin veriyorlar.
Yeni yapıldığından eksiklikler çok asfaltı yeni attılar o yüzden çizgiler daha çizilmedi. Asıl
tehlikeli olan bariyerler ve yol işaretleri koyulmadığından nerede yol başlıyor nerede bitiyor belli değil.
Yolu düşen arkadaşların yavaş gitmelerini tavsiye ediyorum.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2009, 00:39:47 »
  Geçen yıl Sivrihisar-Afyon karayolunun ilk 20 km'sinde yapılan asfalt çalışmasından ve asfalt yapılan bu yolun zeminin arabayı kontrol etmekte zorlayacak kadar kötü durumda olduğundan bahsetmiştim.Yollar gelişi güzel haybeye yapılıyor.Mühendislik ve uygulama hataları çok fazla.Bu nedenle ülkenin neresinde seyahat ediliyorsa yeni yapılan yerlerde çok dikkatli olmak gerekir.Herkese kazasız iy sürüşler/seyahatlar..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2009, 00:46:00 »
 Türkiyedeki yol anlayışı "dök zifti üzerine ser çakılı" şeklinde kaldığı sürece ne adam gibi yol olur ne de bu yüzden kazalar azalır. Otobanında 50cm çapında çukurlar olan başka ülke var mı çok merak ediyorum, Almanya'da adamlar içine bir limon bile zor sığacak çukurlar için saatlerce çalışma yapıyorlar, tabi çalışma bizdeki gibi elinde kürekle çukurlara sıcak asfalt döken emmilerin çalışmalarıyla kıyaslanmasın :)
 Cumartesi günü Niğde-Çamardı arasında heralde bi 2-3 km aralıksız ters şeritten gittim yoldaki erimiş zift ve çukur(hendek)lar  yüzünden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 14, 2009, 01:06:24 »
  Selam.
 Kimi bölgelerde yollarda çalışma olduğunu biliyoruz. Geçenlerde Tekirdağ üzerinden geçtim ve bu bölgedeki yol çalışmaları sırasında bazı noktalarda gerekli önlemlerin alınmadığını gördüm. Durum kimi noktalarda gerçekten çok tehlikeli. Umarım yetkililer gerekli güvenlik önlemlerini bir an önce alır.
 Ayrıca yeni yapılan asfaltarın yanında bazı bölgelerdeki eski asfaltların durumu gerçketen çok kötü. Yollarda tepecikler, yığılmalar, akmalar çok var. Doldurulan çukurlar ise genelde kasis havasında yapılmış. Ayrıca bazı bölgelerde yol çizgileri ya yok, ya da belirgin değil.
 Yeni yapılan yolların gerekli kalitede ve güvenlikte olması dileğiyle.

Abi bunun en kötü örneğini bizzat yaşadım zaten geldiğinizde sizde gördünüz yollar yapım aşamasında... Düzce pikniğinden hemen sonra Bilgehan arkadaşım istanbula gitmişti geri gelirken tabela eksikliği nedeniyle otobüs kaza yaptı... işi yapan firma yolu kum yığınıyla kapatmış !!! Böyle bir ihniyet olamaz ya ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Temmuz 14, 2009, 08:00:51 »
  Bunun sebebi bazı işleri yapanların o işin gerektirdiği vasıflara uymaması. Tabela orayı hiç bilmeyenler için bir uyarıcıdır ve gerek eksik, gerek olmayan, gerek ise yanlış işaretlemenin sonuçları malesef çok kötü olabiliyor ve bu medeniyetle tezat oluşturuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • en iyi otomobil kendi otomobilindir
    • www.erginboy.8m.com
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 16, 2009, 17:25:27 »
kim yetkili mi , o kim ?
yol kalitesi , o ne
yol çalışması ve yapılmış olan yollar sürüşü tehlikeli hale mi getiriyor , öyle şeymi olur ?
:) bu tip şeyleri ne hakla beklersiniz, hele bizim TR de
bütün bu sorunların mantıklı çözümünü beklemek hayalden öte birşey değil, çalışan ve vergisini SS kuralına göre veren bir vatandaş olarak böyle birşeyi ne hakkla bekleriz, biraz mantıklı olalım arkadaşlar.
geçen hafta sonu yunanistan dan TR ye gelme gafretinde bulundum aynı yolu kullandım ve durumu anlıyorum ama bundan öncesi var, yunan tarafındaki gürbetçilerimizin çektiği çilen haberiniz var mı , kilometrelerce kuyruk var niye biliyormusunuz bizim TR gümrüğündeki saçma ve gereksiz gümrük işlemlerinden dolayı, durum gerçekten çok rezildi anlatacak söz bulamıyorum ve bu insanlarımız sınırda bu kadar çile çektikten sonra bu yollara koyuluyorlar ve bu yolları hep birlikte kullanıyoruz, kullanmaya çalışıyoruz demek istedim aslında ve hepimizin hayatı tehlikeye giriyor malesef.
trajik komik hatta trajik trajik bir durum
2008 Corolla 1,4 d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2009, 17:35:05 »
  Evet, gümrükte çok uzun kuyruklar oluştuğunu duyuyorum bende.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2009, 23:22:40 »

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Temmuz 17, 2009, 08:20:37 »
  Artvinde'de; bu bent yıkılıp etrafı sel alabilir diye, çeşitli yerlere şikayette bulunan bir vatandaş malesef o bentin yıkılması sonucu selde hayatını kaybetmiş. Bu insanların (hepimizin) hakları nasıl ödenecek düşünmek lazım.