Gönderen Konu: Selam veren corollalar  (Okunma sayısı 2393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Selam veren corollalar
« Yanıtla #20 : Temmuz 10, 2009, 11:01:47 »
doğrudur
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 10, 2009, 11:01:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Temmuz 10, 2009, 11:31:28 »
Valla ben toyota araç gördüğüm de her zaman yol vermişimdir ama hiç selam vermedim hayallerimden biride forumun stickerını yapıştırmış corollalar görmek ama bi türlü standart bişey bulamadık bildiğim kadarıyla her gördüğüm araca kesin selam verirdim ne güzel olurdu düşünsenize
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 10, 2009, 11:33:47 »
hayallerimden biride forumun stickerını yapıştırmış corollalar görmek ama bi türlü standart bişey bulamadık bildiğim kadarıyla her gördüğüm araca kesin selam verirdim ne güzel olurdu düşünsenize

bu hayal bende de var....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 10, 2009, 11:36:37 »
bu hayal bende de var....

Antalya'da gezerseniz görme şansınız var arkadaşlar. Ayrıca ben Düzce toplantısında gördüm :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Temmuz 10, 2009, 11:38:46 »
Biri bana göndersede bende yapıştırsam ama Ali abi seni görsem kesin selam veririm tanışmıştık daha önce toyan da Adil ulutaşın yanında hatırlarsan
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 10, 2009, 11:45:05 »
Biri bana göndersede bende yapıştırsam ama Ali abi seni görsem kesin selam veririm tanışmıştık daha önce toyan da Adil ulutaşın yanında hatırlarsan

Hatırlıyorum tabiki, hatta epey bir zaman önce Havaş'ın orada senin arabayı gördüm (bir ara profilinde araç fotoğrafın vardı) epey bir uğraştım kendimi fark ettirmek için ama arada birkaç araba olması nedeni ile yetişemedim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 10, 2009, 13:53:50 »
vay be neler çıktı neler:)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif