0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
murat kardeş ilk önce şunu söyliyim beni burda tanıyanlar bilir ben 7 senedir amortisör sektörüründe çalışıyorum eger 70 gittiyinde seni rahatsız edecek kadar bir sorun varsa gercekten o amortisör ciddi bir zarar görmüştür ve o durum cok tehlikelidir ayar çekilirmi diyorsun bana sorarsan amortisöre kesinlikle ayar çekilmez deyişeçekse deyişir he sanayiye gidersin usta cekerim der halederiz der alır paranı sonra hop yine aynı sorun cıkar san tavsiyem da 1.5 ayın varmış sagalmca 2 amortisöründe deyiştir vede gönül rahatlıyla bin arabana zaten eninde sonuda yaptıracaksın bunu yine diyorum amortisör kesinlikle tamir olmaz olur diyenlerle burda 3 gün tartışırım neden olamıycanı
bir rot balans ustası olarak sana gönülden katılıyorum amortisör tamir olmaz .......
eyvalha bir ustanın buna destek vermesi benim yorumumu dogrulugunu ortaya cıkarıyor bu arda benim arac 120 gectimi direksiyonda hafif bir titireme oluyor kardeş nedendir senin ilgi alanın buda
Katiliyorum.Amortisör saglikli tamir edilemez.Yanlissam düzeltin:Icindeki yagin kalitesi, doldurulma ortami, sizdirmazligi, basinc vs gibi faktörleri bir tamirhane saglayamaz. Amortisörün icindeki bir pulun (Ince veya kalin pul takilmasi) bile tüm aracin yol tutusuna etkisini hissedebilirsiniz.Arabalarin gelistirme safhalarindaki gelistirme süspansiyonlarini görmeniz lazim. 2 kademe yayli, cok ilginc sistemler. Daha sonra tek yay, düz veya progressive tipe geciyorlar.